„Wannabe“ atlikėja trečiadienį Bakingamo rūmuose MBE medaliu buvo pagerbta už labdaringą veiklą ir pagalbą pažeidžiamoms moterims.

2018 metais ji pradėjo globoti labdaros fondą „Women’s Aid“, kai pati tapo savo buvusio partnerio Stepheno Belafonte’o smurto namuose auka – nors S. Belafonte’as šiuos kaltinimus neigė.

Pernai ji taip pat vaidino šiurpiame filme, kur įkūnijo smurto namuose auką, bandžiusią palikti savo smurtaujantį partnerį.

Tačiau panašu, kad pikantiškų ceremonijos detalių atskleidusi Mel B neprarado pašėlusios „Spice Girl“ dvasios.

46-erių dainininkė vilkėjo pritrenkiančią raudoną suknelę, kurią sukūrė kita buvusi „Space Girls“ grupės narė ir jos geriausia draugė Victoria Beckham. Tačiau princas Williamas ceremonijos metu nenutuokė vieno dalyko – kad Mel B po suknele buvo visiškai nuoga.

„Victoria manęs paklausė: „Ar užsidėsi spenelių lipdukus?“ Atsakiau: „Kam vargintis?“ – dainininkė pasakojo „The Sun“.

Panašu, kad Mel B vis dėlto privertė Kembridžo hercogą nurausti. „Kai atėjo ta dalis, kai princas Williamas turėjo įsegti medalį, jis paprašė, kad tai padarytų viena pareigūnė. Negalvojau, kad mano iškirptė tokia atvira!“ – pasakojo ji.

Prisimindama trumpą pokalbį su būsimuoju Didžiosios Britanijos karaliumi, kurį per daugelį metų buvo sutikusi ir anksčiau, Mel B atskleidė: „Williamas man pasakė: „Kaip džiaugiuosi, kad aš tau teikiu šį ordiną“.

Ir jis paklausė: „Ar atkursite „Space Girls“?

„Prasitariau, kad šį vakarą vakarieniausiu su Victoria, o jis atsakė: „Gerai, tuomet aš užimsiu Davidą“.

Mel B su 46 metų S. Belafonte’u išsiskyrė 2017 metais. Ji tvirtino, kad jis per 10 metų trukusią santuoką prieš ją naudojo tiek fizinį, tiek psichologinį smurtą.

„Say You’ll Be There“ hito atlikėja drąsiai kovoja už smurto namuose aukų teises ir 2019 metais savo kampaniją perkėlė į Downingo gatvę.
Vakar vykusi titulų ir apdovanojimų suteikimo ceremonija buvo pirmas didelis renginys Bakingamo rūmuose po du metus trukusios COVID pandemijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją