Dar 2016-aisiais „Vesti Nedeli“ programos eteryje pats D. Kiseliovas viešai domėjosi, kiek kainuoja buvusio JAV prezidento Baracko Obamos apatinės kelnaitės. O dabar, paplitus rusų propagandisto nuotraukai, imta domėtis, kiek kainuoja paties D. Kiseliovo trumpikės. Šį likimo vingį pastebėję internautai neslėpė juoko.

Neseniai „Telegram“ vartotojams buvo pasiūlyta susipažinti su D. Kiseliovo maudymosi trumpikių kaina. Apatiniai drabužiai sudomino ir Kseniją Sobčiak, kuri apie tai rašė savo „Telegram“ kanale, prie nuotraukų pridėdama frazę: „Nenorėčiau gilintis į kažkieno apatinius, bet...“.

D. Kiseliovo apatiniai sudomino ir kitus internautus, kurie šia jo nuotrauka ėmė dalintis plačiai socialinėje erdvėje.

Kaip vėliau paaiškėjo, aktyvus propagandos skleidėjas dėvėjo prekės ženklo „Kiton“ maudymosi šortus už 254 eurų.

„Obamos apatinių kelnaičių kainą mėgstantis skaičiuoti Kiseliovas sulaukė atsako. Dubajuje jis dėvi „Kiton“ prekės ženklo maudymosi kelnaites už 268 JAV dolerius“, – juokėsi „Telegram“ kanalas „ČTD“ įrašą iliustruodamas dar ir klouno emocija.

Neseniai į internautų taikinį įkliuvo ir kita Rusijos persona – Dmitrijus Medvedevas. Jo nuotrauka taip pat pasklido socialiniuose tinkluose dėl akį patraukusių neeilinių apatinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją