Vėliau E. Bojakovas pažadėjo, jog televizijos laidų vedėjo atsiprašys, ir teisinosi, kad tiesiog patikėjo melaginga informacija. Tačiau panašu, kad I. Urgantas nėra pasiryžęs užmiršti nepagarbių pasisakymų, rašo starhit.ru.

„Kaip suprantate, neketinu komentuoti visų apie mane prirašytų ir išsakytų nesąmonių, tačiau yra vienas išskirtinis atvejis, kurį verta paminėti. Taigi... Eduardui B. Sužinojęs apie jūsų drąsų sprendimą susitikus mane apspjauti, jaučiau dvejopus jausmus. Viena vertus, kaip mane mokė vyresni draugai, nebus jokio miežio (anot liaudiškų metodų, norint išsigydyti miežį, reikia nusispjauti – red. past.). Kita vertus, pagalvojau, kad Eduardas yra solidus, gilus žmogus, pradės kaupti seiles, o jei artimiausiu metu nesusitiksime, kyla didžiulis pavojus, jog pasprings, tuo pačiu palikdamas be vadovybės progresyvų ir kultūrinį šalies gyvenimą...“

„Ne, pasakiau sau, tu neturi teisės tylėti. Taigi, aš nieko neskelbiau! Tai apskritai mano pirmasis įrašas „Telegram“. O tai reiškia, brangusis Eduardai, kad atėjo laikas nuryti! Prašau nesiųsti man atsiprašymų, nes dėl sunkių gyvenimo sąlygų laikinai neturiu galimybės šluostytis išmaniuoju telefonu“, – šmaikštavo 44 metų šoumenas.

Pastaruoju metu didelio dėmesio I. Urgantas gauna todėl, kad jis buvo vienas tų, kurie garsiai pasisakė prieš karą. Sutapimas ar ne, nuo to laiko žinomas komikas nebeveda savo vardo laidos. Įprastai „Večernij Urgant“ buvo rodoma nuo pirmadienio iki penktadienio prieš vidurnaktį.

„Pervyj kanal“ atstovas teigė, kad laida iš eterio dingo dėl „svarbių socialinių ir politinių įvykių“. Visgi iki šiol yra manančių, kad tokius netikėtus TV programos pokyčius galėjo lemti šoumeno pozicija. Juolab, kad „Telegram“ kanalas „Antiglanets“, remdamasis savo šaltiniu, užsiminė, jog minėtoje laidoje šou komanda į eterį norėjo patekti su antimilitaristiniu šūkiu, kuriam televizijos vadovybė esą nepritarė.

Tokias kalbas stiprina ir tai, kad pats vedėjas nėra linkęs ignoruoti karo Ukrainoje. I. Urgantas savo „Instagram“ paskyroje, kurią seka beveik 10 mln. žmonių, vos prasidėjus karui paskelbė juodo kvadrato iliustraciją, kurią papildė žodžiai: „Baimė ir skausmas. KARUI NE“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją