Savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ ji paskelbė įrašą, kuriame dalijosi mintimis apie tai, ar vertėtų moterims rūpintis savimi karo Ukrainoje metu. Artistė įsitikinusi, kad moterims neturėtų būti gėda darytis manikiūrą, šukuosenas ar makiažą.

„Kartą paskambino draugas iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, kai 5 dienas kambario kampe sėdėjau neplauta galva ir skaičiau naujienas. Sakė, kad skambina su šviesa ir šiluma. Pasakiau, kaip yra. Aš supuosi ant emocinių supynių – nuo visiškos apatijos iki isterijos ir atgal. Skauda nuolat visur ir viską.

„Olčik, tavo neplauta galva kare nepadeda. Mes čia su vaikinais, nes kovojame už Ukrainą ir mūsų gražias merginas. Ar girdi? Laukiu gražios nuotraukos. Noriu nusišypsoti.“ Tuomet pasidarė aišku.

Karas tęsiasi. Šis prakeiktas karas atima žmones, namus, miestus... atima jėgas. Už jį mokame brangiausią kainą. Mūsų jaunystės, žmogiškosios laimės kainą. Karas tikrai baigsis. Ir mes nugalėsim! Kas iš manęs liks? Net ir dabar turime puoselėti grožį. Ypač dabar. Tai suteikia stiprybės mūsų vaikinams priešakinėse fronto linijose.

Žinau, kad dabar labai sunku. Tačiau būti gražia karo metu nėra gėda! Būti gražia karo metu reiškia motyvuoti mūsų šauniausius, karščiausius vaikinus siekti pergalės! Būti gražiai karo metu – išlaikyti balansą ir suteikti ramybės savo vaikams ir artimiesiems“, – savo nuomone dalijosi dainininkė.


„Olia!!! Kokia tu šaunuolė! Esu įsitikinusi, kad pusė šalies atpažino save iš tavo parašytų žodžių... Ačiū, kad mane įkvėpei!“, – rašė televizijos laidų vedėja Lilija Rebrik.

„Pinu kasas. Su jomis ir gražu, ir patogu“, „Ryto ritualai: pasimelsti, padėkoti Dievui, atsidaryti langą, įkvėpti gryno oro, išgerti stiklinę vandens, o toliau... kava, makiažas, stilius“, „Aš gyvenu Charkive. Manikiūrą ir plaukelių šalinimą daromės už 20 km. Bet mes – merginos.“, „Geri žodžiai“, – dalijosi dainininkės prenumeratorės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)