Dėl pradėto karo Ukrainoje pasaulis Rusijai ėmė taikyti sankcijas. Viena jų – prarasta galimybė lengvai įsigyti prabangos prekes, pavyzdžiui, puikiai žinomų mados namų drabužių bei aksesuarų. O tai, kad rusai mėgsta puoštis garsių dizainerių kūriniais – jokia paslaptis.

Vakarietišką kokybę renkasi ir Rusijos valdžia, kuri tuo pačiu metu skleidžia propagandą apie JAV ar Europos valstybes. Dalies rusų veidmainystę įvertino ir garsus ukrainiečių televizijos bei radijo laidų vedėjas, tinklaraštininkas Slava Deminas, kuris negalėjo praleisti progos pasijuokti iš socialiniuose tinkluose pasklidusio kadro.

Nuotraukoje įamžintas Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas D. Medvedevas. Buvęs prezidentas, kuris remia kruviną karą Ukrainoje, nufotografuotas vilkintis baltus marškinius, o pro juos regimi ir apatiniai drabužiai. Konkrečiau kalbant – „Calvin Klein“ trumpikės.

„Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose S. Deminas „patrolino“ D. Medvedevą dėl jo meilės firminiams apatiniams. „Mes pradėjome jau pamiršti bambą pridengti kelnaitėmis. O vis dar vėsoka“, – komiškai minėtą nuotrauką vertino televizijos garsenybė.

Daugelis internautų tokį S. Demino įrašą taip pat priėmė su humoru. Tiesa, atsirado ir besistebinčių, kodėl Rusijos valdžia, taip aukštinanti savo šalies sugebėjimus, nepalaiko vietinių gamintojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)