„Nėra nei jokių žodžių, nei minčių. Gražuolė mergaitė mirė, – rašė ji. – Suteikite mums privatumą, kol gedime dėl Kailios netekties. Mano kūdikis amžiams“.

M. P. Gatterman savo dukters mirties priežasties neatskleidė, nors internete sklandė pranešimai, jog K. Posey buvo patekusi į vieną autoavariją Las Vegase.

„Page Six“ kreipėsi į LVPD dėl komentarų.

M. P. Gatterman vos prieš kelias dienas buvo paskelbusi nuotraukas, kuriose buvo matyti jos duktė, dalyvaujanti išleistuvėse.

Posey buvo jaunoji žvaigždė TLC realybės seriale, kuris buvo rodomas 2009-2013 m. ir kuriame buvo rodomos šeimos, ruošiančios savo vaikus dalyvauti grožio konkursuose.

Paauglystėje ji nuolat dalyvavo grožio konkursuose, o sausio mėnesį per „Instagram“ net buvo paskelbusi, kad vasario mėnesį ruošiasi dalyvauti konkurse „Miss Washington Teen USA“. Augdama ji taip pat susidomėjo kūno lankstumu ir buvo įkūrusi tik šiam pomėgiui skirtą „Instagram“ paskyrą.
Gerbėjai užplūdo abi jos socialinių tinklų paskyras, kad išlietų savo skausmą ir pasidalytų maldomis.

„Negaliu net patikėti, kad taip nutiko. Meldžiuosi už jus, mielieji, kad tai ištvertumėte. Ji visuomet buvo tokia gera mums visiems“, – komentavo „ America’s Got Talent“ dlayvė Amerikos talentų" dalyvis Kadanas Bartas Rockettas.

„Ilsėkis ramybėje“, – parašė kitas gerbėjas.

„Su tavimi žaistas futbolas dabar bus brangus prisiminimas. Nuo šiol turėsiu angelą“, – pridūrė dar vienas draugas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją