Per didžiausią mados vakarą Kardashian klano žvaigždė, 26-erių Kendall Jenner pasirodė pašviesinusi antakius, ji dėvėjo „Prada“ derinį, kurį sudarė plonos medžiagos, permatoma palaidinė ir juodas sijonas.

Moteris savo išvaizdą užbaigė priderindama auskarus su deimantais, įsigytus iš Lorraine Schwartz, jos garsios šeimos juvelyrės, rašo pagesix.com.

Jenner makiažu rūpinosi Mary Phillips, kuri instagrame teigė sukūrusi įspūdingą modelio išvaizdą.

Renginyje pirmą kartą dalyvavo visos Kardashian ir Jenner moterys, įskaitant Khloé, Kim, Kourtney, Kendall, Kylie ir jų mamą Kris.

37 metų Khloé buvo pastebėta pasipuošusi pusiau permatoma, blizgančia auksine suknele ir ilgomis juodomis pirštinėmis bei auksiniais akiniais nuo saulės, o 41 metų Kim rengėsi Marilyn Monroe ikoniška Jean Louis suknele.

43 metų Kourtney puošėsi juodai baltu Thomo Browne'o sijonu, o 24 metų Kylie apsivilko kreminės spalvos suknele. 66 metų Kris dėvėjo „Oscar de le Renta“ drabužius.

Šių metų renginio aprangos kodas reikalavo „paauksuoto žavesio“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją