A. Danilka pažymėjo, kad rusų aktorius N. Michalkovas jau seniai išprotėjo. Tai, ką jis sako, yra net ne pokštas, o jo nuomonė. Be to, menininkas pažymėjo, kad N. Michalkovas elgiasi neadekvačiai.

„Jis išprotėjo. Jis jau seniai išprotėjo. Suprantama, senstantys žmonės keičiasi. Kažkas jiems nutinka. Pažiūrėkite į jo žvilgsnį, jo juokelius, kuriuos kartoja kiekvieną kartą, kokia intonacija“, – interviu „Politeka Online“ sakė A. Danilka.

Anot A. Danilkos, N. Michalkovas dėl su amžiumi susijusių pokyčių netenka ir savo profesionalumo.

„N. Michalkovas yra išprotėjęs. Ir man atrodo, kad aš jau kažkur apie tai kalbėjau. Žinote, jis – padugnė. Tikras padugnė. O jis, įdomiausia, žino, kad yra padugnė. Siaubinga, kai Dievas atima talentą iš žmogaus, kurį jis turėjo“, – pridūrė A. Danilka.

Pažymime, kad 2015 metų rugpjūčio 31 dieną Ukrainos saugumo tarnyba penkeriems metams uždraudė N. Michalkovui atvykti į Ukrainą. N. Michalkovas nepageidaujamas kaip kultūros veikėjas, keliantis grėsmę Ukrainos nacionaliniam saugumui.

2022 metų kovą Latvija dėl Rusijos invazijos į Ukrainą uždraudė N. Michalkovui atvykti į šalį.

Primename, anksčiau A. Danilka piktinosi Putiną palaikančiu Tarzanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją