Tiesa, į vieną laukiamiausių metų renginių atvyko ne visi.

Nepaisant „DeuxMoi“ gandų, jog garsi atlikėja Adele debiutuos „Met Gala“ pokylyje, dainininkė šiame Niujorko renginyje taip ir nepasirodė. Adele, kaip įprasta, savo buvimo vietos viešai neskelbė. Ji taip pat neatnaujino ir savo socialinės žiniasklaidos įrašų. Taigi liko neaišku, ar ji buvo nepakviesta, ar tiesiog negalėjo atvykti, kol ruošiasi vėliau šiais metais įsikurti Las Vegase.

Adele į „Met Gala“ neatvyko po to, kai praėjusį savaitgalį pasirodė pranešimų, kad ji netrukus gali sudaryti sutartį dėl rezidavimo Las Vegase. TMZ rašė, kad Adele „rimtai derasi“ su „Planet Hollywood“ dėl pasirodymų „Zappos“ teatre, kai buvo atšauktas jos rezidavimas „Caesars Palace“ teatre „The Colosseum“.

Vasario mėnesį per laidą „Graham Norton Show“ Adele kalbėjo apie savo vėluojantį persikėlimą į Las Vegasą.

„Absoliučiai 100 procentų, kad tai įvyks šiais metais. Tai turi įvykti šiais metais, nes kitiems metams jau turiu planų, – sakė ji. – Įsivaizduokite, jei turėčiau viską atšaukti, nes laukiuosi kūdikio!“

Adele pridūrė, kad po koncertų Las Vegase ji vėl pasitrauks iš dėmesio centro.

„Aš tikrai taip pasielgsiu, bet stengiuosi dėti sąmoningas pastangas, kad mano privatumas nebūtų toks skrupulingas, – teigė ji. – Nenoriu, kad būčiau dvi visiškai skirtingos savo pačios versijos. Tai įsijungti, tai išsijungti labai vargina. Mano muzika gali nutilti, bet aš pati tai šen, tai ten sušmėžuosiu ir nebūsiu visiškai dingusi“.

„Man reikia nemažai laiko, kad įsikraučiau, be to, norėčiau susilaukti daugiau vaikų – tik dabar pajutau, kad po devynių metų, kai susilaukiau sūnaus, jau galiu išsimiegoti“, – užbaigė ji.

Renginio svečiai bei įspūdingi jų apdarai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją