Dainininkas, kuris iki šiol tyli apie Rusijos karą Ukrainoje ir dėl to yra įtrauktas į nepageidaujamų asmenų sąrašus keliose šalyse, užstojo garsią šeimą. F. Kirkorovas įrašė vaizdo žinutę, kuria kreipėsi į minėtąją propagandistę.

„Margarita Simonian vienoje televizijos laidoje pasisakė apie mano kolegas Maksimą Galkiną ir Allą Pugačiovą. Kodėl?

Tu su žvake stovėjai, kad viešai šmeižtum žmogų bei jo šeimą? Kaip į tave turėtų žiūrėti Allos ir Maksimo vaikai? Kaip jie turėtų žiūrėti į savo tėvynę, kurioje šitaip žeminami jų tėvai? Kaip tu drįsti viešai žeminti žmones? Kas tau suteikė tokią teisę?“ – klausė F. Kirkorovas.

Propagandininkės atsakymo į šią vaizdo žinutę ilgai laukti nereikėjo. Ji savo tviterio paskyroje nepagailėjo F. Kirkorovo.

„O jūsų buvę giminaičiai, Filipai, š*ka mūsų žmonėms tiesiai į gerklę. Nežinau, gal jūsiškiams tokie dalykai ir patinka. Egzistuoja pačių įvairiausių seksualinių iškrypimų. Tik Rusijos žmonėms tai nelabai prie širdies“, – rašė M. Simonian.

Primename, kad M. Simonian laidoje Rusiją kritikuojantį M. Galkiną pavadino gėjumi, kuris savo orientaciją esą slepia santuoka su A. Pugačiova.

Kiekvienas 45-erių komiko socialiniuose tinkluose paskelbtas įrašas varo iš proto M. Simonian. Todėl ji galiausiai pripažino: „Ką dabar išdarinėja Galkinas... Aš jau prašau savo draugų ir pažįstamų – nebesiųskite man jo įrašų, negaliu klausytis, kaip jis pila pamazgas ant Rusijos ir Rusijos kariuomenės.“

„Nežinau, ar galima apie tai kalbėti tiesioginiame eteryje, bet vis tiek pasakysiu, nes jeigu žmogus drįsta kalbėti tokius dalykus, tai ir aš išdrįsiu pasakyti, ką apie jį visada galvojau. Visiems akivaizdu, kad jis gėjus, tačiau asmeniniais sumetimais, karjeros tikslais veda pagyvenusią moterį ir visus savo ne itin patiklius gerbėjus įtikinėja, jog tai – iš meilės... Koks veidmainiavimas, koks melas. Bet jie visi tokie, rinktiniai!“ – kalbėjo M. Simonian.

„Ir tu, toks žmogus, melagis, apgavikas, ištvirkėlis, leidi sau pilti pamazgas ant mano Rusijos, apie nieką neturėdamas nė mažiausio supratimo: nei apie karinę operaciją, nei apie geopolitiką, nei kas apskritai yra Tėvynė. Tai bent padugnė! Dabar aš sau irgi leisiu kalbėti tiesą apie juos, apie visus“, – tęsė ji.

Tokie išsireiškimai greitai sulaukė reakcijų. Žinomą šeimą ėmė ginti artimi bičiuliai ir kolegos. Porą viešai užstojo Laima Vaikulė, o ukrainiečių reperis Potapas paragino M. Simonian geriau papasakoti tiesą apie Putino padlaižių Kirkorovo, Baskovo ir Lazarevo seksualinę orientaciją.

Kritikos M. Galkinas pradėjo sulaukti po to, kai savo vaizdo tinklaraštyje humoristas ėmė kalbėti apie tai, kad Rusija Ukrainoje žudo taikius žmones.

„Šv. Velykų išvakarėse į gyvenamąjį daugiabutį Odesoje lekia rusų sparnuotosios raketos. Žūsta šeima, žūsta trijų mėnesių kūdikis. Kaip taip gali būti? Paaiškinkite man. Sparnuotosios raketos neturi skristi į gyvenamuosius namus – nei paprastomis dienomis, nei per šventes. Jūs tuo pat metu meldžiatės už taiką, į Maskvą vežate Šventąją ugnį, o valdžia siunčia raketas. Ar čia vėl ne mes?“, – sakė M. Galkinas.

Humoristas taip pat pareiškė dalį iš koncertų gautų pajamų skirsiantis paramos pabėgėliams iš Ukrainos fondams.

Neilgai trukus po tokių jo pareiškimų žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad Rusijoje M. Galkinui ketinama kelti baudžiamąją bylą dėl „melagienų apie Rusijos ginkluotąsias pajėgas skleidimo“.

Priminsime, kad paskelbta tarptautinė M. Simonian paieška. Ukrainos teismas leido ją suimti ir pristatyti į teismą, kur būtų nuspręsta, kokias kardomąsias priemones taikyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)