Pirmas sūnus gimė 2015-aisiais Šveicarijoje. Kaip teigia šią informaciją perdavęs šaltinis – su gimdant talkinusia akušere pažįstamas asmuo – buvo ypač pasistengta, kad įvykis neiškiltų į viešumą – viskas vyko itin slaptai, rašo „MailOnline“.

Antras sūnus gimė 2019-aisiais. Jau Maskvoje. Tačiau, kaip rašoma šveicarų laikraštyje „Sonntagszeitung“, stebėti gimdyvės į Rusiją atskrido ta pati Šveicarijoje ją prižiūrėjusi specialistė.

Šiais metais septyniasdešimtmetį švęsiantis Rusijos lyderis nuo pat 2007-ųjų neigė palaikąs kokius nors santykius su olimpinio aukso laimėtoja dabar 38-erius metus turinčia A. Kabajeva.

Tiesą apie slaptąją savo šeimą nuo Rusijos piliečių prezidentas nuslėpė. Jis pats, beje, nedalyvavo nė vieno iš sūnų gimdyme.

Gandų apie V. Putino ir A. Kabajovos „šeimą“ sklandė begalė, be to, jie labai panėšėjo į tiesą. Visgi kitaip nei buvo skelbta kiek anksčiau, vienas iš sūnų gimė 2019-aisiais, taigi, vaikai nebuvo dvynukai.

Laikraštyje taip pat nurodoma, kad A. Kabajeva tituluojama slaptąja Rusijos pirmąja ponia – kaip tik dabar, kai šalis patiria didžiulius nuostolius dėl pradėto karo su Ukraina.

Naujausią informaciją perdavęs asmuo, kaip teigiama pranešime, yra artima A. Kabajevos draugė, pažįstanti ir jau minėtą akušerę. Gydytojos pavardė įvardyta nebuvo, bet tai, esą, Sovietų Sąjungoje gimusi medikė, daugiau nei tris dešimtmečius pažįstama su V. Putinu. Ji emigravo iš Rusijos į Šveicariją ir jau ilgą laiką yra šios šalies pilietė.

„Mūsų šaltinis aiškiai nurodo, kad Alinos santykiai su Putinu – ne pramanas, o vaikai – du sūnūs – yra Putino vaikai. Jokių kitų santykių Alinos gyvenime nebuvo. Šitai jai būtų buvę pernelyg pavojinga“, – rašoma šveicarų laikraštyje.

Gimdymą prižiūrėjusi gydytoja, esą, dirba Šv. Onos klinikoje („Clinica Sant‘Anna“), esančioje Tičine, italakalbių piliečių gyvenamame Šveicarijos regione. Kaip tik šioje įstaigoje, kaip teigiama, ir gimė pirmasis vaikas.

Akušerė, anot laikraštyje išplatinto pranešimo, palaikė abipusiu pasitikėjimu pagrįstus santykius su V. Putinu.

„Visas tas reikalas turėjo būti visiškai slaptas“, – nurodė laikraščio kalbintas šaltinis.

Kitaip nei buvo spėjama 2015-aisiais, V. Putinas nedalyvavo gimdyme. Žinoma, tokio pobūdžio gandus Kremlius apskritai neigė.

Anot informacijos šaltinio, Šveicarijoje gimė tik vienas V. Putino ir A. Kabajevos vaikas.

Antrasis gimdymas įvyko Maskvoje – šitaip, esą, nusprendė V. Putinas.

Vis dėlto ir tada, 2019-aisiais, kūdikį priėmė ta pati į Šveicariją iš Rusijos emigravusi akušerė.

Laikraščio pašnekovas A. Kabajevą apibūdino kaip be galo malonią moterį.

„Ji tikra sportininkė, labai atvira, neapsimetinėjanti. Atvyko su motina ir seserimi, bet be apsaugininkų“, – kalbėjo artimai A. Kabajevą pažįstantis asmuo.

Nepaisant visų pastangų išsaugoti paslaptį, tiesa išaiškėjo.

Minėto laikraščio gauti duomenys dar labiau patvirtina iki šiol sklandžiusius gandus apie V. Putino ir A. Kabajevos šeimą, išskyrus tai, kad anksčiau skelbta, jog 2019 metais esą gimė dvyniai, o ne vienas berniukas.

A. Kabajeva dar iki santykių su V. Putinu pradžios (kaip manoma, 2007 metų) keletą kartų yra viešėjusi Šveicarijoje.

1999–2008 metais ji buvo „Longines“ laikrodžių ambasadore.

Sklando gandai, kad pastaruoju metu A. Kabajeva ir menami jos vaikai slepiasi nuo karo atokiame Šveicarijos vasarnamyje.

Visgi prieš dešimt dienų – po ketvertą mėnesių trukusio dingimo iš visuomenės akiračio – A. Kabajeva buvo pasirodžiusi Maskvoje.

Yra pagrindo spėti, kad buvusi gimnastė yra apsistojusi netoli Ženevos esančioje Kolonji savivaldybėje, V. Putino artimiausiam ratui priklausančio oligarcho 69-erių metų Genadijaus Timčenkos rezidencijoje.

G. Timčenkos atstovai kaip nors komentuoti išplatintą informaciją atsisakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją