Atsiprašyti aktorius nusprendė po to, kai Kremliaus propagandos skleidėja Margarita Simonian televizijos „Rossija 1“ eteryje humoristą pavadino gėjumi.

Priminsime, kad kažkada M. Galkinas aštriai pasijuokė iš kolegos po sekso skandalo su šunimi. Tas kaip reikiant įsižeidė ir atsakė, kad: „Maksimas dulkinasi su senutėmis“.

Dabar A. Paninas prisipažino, kad jam dėl tokių savo žodžių gėda: „Man labai gėda, kad kažkada leidau sau Maksimui pasakyti dalykų, kurių neturėjau sakyti“.

Aktorius paaiškino, kad nusprendė humoristo ir Allos Pugačiovos atsiprašyti būtent dabar, nes jį labai sutrikdė M. Simonian pasisakymas dėl M. Galkino tariamo humoseksualumo.

„Margarita Simonian – geriau nesakysiu, ką galvoju apie tą pilietę – viešai apipylė purvais Maksimą Galkiną. Greičiau manė, kad apipylė purvais M. Galkiną, nors iš tikrųjų purvu apsipylė pati“, – pridūrė artistas.

Be to, A. Paninas pareiškė, kad M. Simonian iš viso neturėjo minėti M. Galkino, kuris palaiko Ukrainą ir smerkė Rusijos Federacijos valdžią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)