Anot dainininkės, tada 33 metų V. Putinas po kiekvieno pasirodymo ją lydėdavęs iki jos kajutės. Visada atrodė susiraukęs, praktiškai nekalbėjo. L. Rogers sako, kad V. Putinas iš karto jai pasirodęs nemalonus žmogus, tad nebūtų patikėjusi, kad jis vieną dieną gali tapti prezidentu.

„Labai gerai prisimenu: kai baigdavau savo pasirodymą, jis kiekvieną kartą ne per geriausios formos sekdavo mane iki kajutės. Atsidarydavau duris, pamodavau ir padėkodavau. Jis nė karto nenusišypsojo ir visą laiką tylėjo. Taip man ir neištarė nė žodžio. Kai buvo išrinktas, pamenu, kaip į jį pasižiūrėjau ir pasakiau: Tas vyrukas ketvirtame kruiziniame laive dirbo apsauginiu. Buvo šokas“, – „The Daily Mail“ sakė dainininkė.

Moteris pridūrė, kad V. Putino išvaizda ir surūgęs veidas nekėlė pasitikėjimo. O jeigu ji tada būtų žinojusi, ką jis sugalvos visam pasauliui, tai būtų „išmetusi jį už borto“.

„Jo veidas visada būdavęs surūgęs. Man atrodė, kad, jeigu ims ir nusišypsos, veidas ims ir suplyš. Nemalonus tipas. Jeigu tik būtume žinoję, ką jis sugalvojo visam pasauliui, būtume tą niekšą išmetę už borto ir visiems padarę paslaugą. Tai, ką jis padarė Ukrainai – groteskiškiausia ir šlykščiausia, ką kažkas padarė nuo Hitlerio laikų“, – pridūrė L. Rogers.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją