Žinoma moteris sakė: „Nežinau, ar galima apie tai kalbėti tiesioginiame eteryje, bet vis tiek pasakysiu, nes jeigu žmogus drįsta kalbėti tokius dalykus, tai ir aš išdrįsiu pasakyti, ką apie jį visada galvojau. Visiems akivaizdu, kad jis gėjus, tačiau asmeniniais sumetimais, karjeros tikslais veda pagyvenusią moterį ir visus savo ne itin patiklius gerbėjus įtikinėja, jog tai – iš meilės... Koks veidmainiavimas, koks melas. Bet jie visi tokie, rinktiniai!“

Seniai su Ala Pugačiova draugaujanti Laima Vaikulė sureagavo į M. Simonian žodžius, praneša unian.net.

„Per pastarąją parą iš skirtingų pasaulio kampelių sulaukiau tiek daug pasipiktinusių žmonių pranešimų, kad tiesiog negaliu tylėti. Anksčiau tik daugmaž žinojau, kas tokia Margarita Simonian. Užtat dabar puikiai žinau: tai žmogus, nesilaikantis jokių moralės ir etikos normų, kurį nuo šios akimirkos laikau visiškai negerbtinu“, – pabrėžė 68-erių metų amžiaus latvių atlikėja.

„Jūsų replikos demonstruoja nepagarbą ne tik Alai ir Maksimui, bet ir daugiamilijoninei jų gerbėjų armijai. Toks elgesys neprideda garbės ir rodo jūsų žemą intelektą bei kultūros stoką, – pridūrė L. Vaikulė. – Kalbant apie Alą ir Maksimą, neabejoju, kad jie nekreipia dėmesio į jūsų niekingus bandymus įgelti. Mes, jų draugai, savo ruožtu negalime nereaguoti į jūsų išpuolius.“


M. Simonian smarkiai papiktino neigiami M. Galkino komentarai apie Rusiją, todėl ji nusprendė tiesioginiame eteryje pasakyti viską, ką galvoja apie humoristą.

Daugeliui rusų nepatinka, kad M. Galkinas su šeima išvažiavo į Izraelį ir iš ten dalijasi savo nuomonėmis apie pasaulio įvykius. Kiekvienas 45-erių metų amžiaus komiko socialiniuose tinkluose paskelbtas įrašas varo iš proto M. Simonian. Todėl ji galiausiai pripažino: „Ką dabar išdarinėja Galkinas... Aš jau prašau savo draugų ir pažįstamų – nebesiųskite man jo įrašų, negaliu klausytis, kaip jis pila pamazgas ant Rusijos ir Rusijos kariuomenės.“

Ji nepabijojo išties aštriai pasisakyti apie A. Pugačiovos vyrą.

„Nežinau, ar galima apie tai kalbėti tiesioginiame eteryje, bet vis tiek pasakysiu, nes jeigu žmogus drįsta kalbėti tokius dalykus, tai ir aš išdrįsiu pasakyti, ką apie jį visada galvojau. Visiems akivaizdu, kad jis gėjus, tačiau asmeniniais sumetimais, karjeros tikslais veda pagyvenusią moterį ir visus savo ne itin patiklius gerbėjus įtikinėja, jog tai – iš meilės... Koks veidmainiavimas, koks melas. Bet jie visi tokie, rinktiniai!“ – laidos „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“ metu rėžė ji.

„Ir tu, toks žmogus, melagis, apgavikas, ištvirkėlis, leidi sau pilti pamazgas ant mano Rusijos, apie nieką neturėdamas nė mažiausio supratimo: nei apie karinę operaciją, nei apie geopolitiką, nei kas apskritai yra Tėvynė. Tai bent padugnė! Dabar aš sau irgi leisiu kalbėti tiesą apie juos, apie visus“, – tęsė M. Simonian.

Beje, neseniai M. Simonian atskleidė, kad galimai buvo planuojamas pasikėsinimas į jos gyvybę (taip pat ir į V. Solovjovo). Grasinimų susidoroti ji neva sulaukdavo ir anksčiau, bet šiuo atveju buvo ketinama nuo žodžių pereiti prie veiksmų ir ne juokais išgąsdino M. Simonian šeimos narius. Tiesa, žurnalistė taip ir nesugebėjo pateikti įrodymų. jog jai grėsė kažkoks pavojus.

„Jiems neužteko sankcijų, tarptautinės paieškos, nuolatinių grasinimų ir kitokių nesąmonių, kurias gaudavau į telefoną. Dabar jiems prireikė mane fiziškai nužudyti. Na ką, viskas Dievo rankose“, – sakė ji.

Priminsime, kad Margarita Simonian – rusų žurnalistė, redaktorė, centrinė rusų propagandos figūra. Ji yra Rusijos valstybės kontroliuojamų žiniasklaidos organizacijų RT (anksčiau „Russia Today“) ir „Rossiya Segodnya“ vyriausioji redaktorė. 2022 m. jai Europos Sąjunga skyrė sankcijų už „veiksmus ir politiką, kenkiančius Ukrainos teritoriniam vientisumui, suverenitetui ir nepriklausomybei“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)