Nuotraukos aprašyme L. Achedžakova nurodė, kad kažkada prezidento rinkimuose balsavo už V. Putiną, tačiau dabar supranta padariusi klaidą, skelbia unian.net.

„Nuo tos akimirkos praėjo 16 metų. Per šį laikotarpį Vladimiras Vladimirovičius pasikeitė neatpažįstamai. Iš žmogaus, nuoširdžiai mylinčio savo tautą ir šalį, linkinčio jiems tik gero ir viską darančio jų labui, virto žmogumi, kuris, įsižeidęs ir užsikompleksavęs, sukėlė karą tik todėl, kad konkreti valstybė nusprendė pasirinkti kitą kryptį. Jis griauna tūkstančių (jei ne milijonų) žmonių likimus“, – parašė aktorė.

Be to, moteris prisipažino, kad iš pradžių palaikė V. Putiną, nes tikėjo, jog jis atėjo į valdžią turėdamas gerų ketinimų. Bet dabar ji pamatė jo tikrąjį veidą.

„Po 16 metų kaukės nukrito. Aišku, jos buvo nusimestos dar 2014-aisiais, kai prasidėjo karas Donbase. Bet dabar kaukės nusimestos visiškai, ir mes, visas pasaulis, pamatėme, kas po jomis visą laiką slėpėsi“, – pridūrė aktorė.

Taip pat L. Achedžakova ukrainiečiams palinkėjo ištvermės: „Viliuosi, kad visgi eisite savo keliu ir patys rašysite savo šalies istoriją, tegul ir man nebesant gyvai. Tegul vaikai tęsia veiksmus ta kryptimi, kurią savo gyvenime pasirinkote jūs. Tegul jūsų valstybe didžiuojasi visas pasaulis. Tegul Krymas ir Doneckas su Luhansku sugrįžta į gimtuosius namus. Tegul visi, kurie praliejo ir toliau lieja kraują Ukrainos žemėje, visiškai atsako už savo veiksmus.“

Priminsime, kad anksčiau L. Achedžakova pareiškė, jog dėl V. Putino kaltės amžiams susipyko dvi kadaise draugiškomis buvusios tautos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)