Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno bendražygiai sudarė ir paskelbė 6 tūkst. žinomų rusų, kuriuos jie laiko korumpuotais ir naudingais Vladimiro Putino režimui, sąrašą, informuoja delfi.lv.

Sąraše atsidūrė daug aktorių, sportininkų, žurnalistų (pvz., Ksenija Sobčak), nuomonės formuotojų ir atlikėjų, tačiau jame nėra A. Pugačiovos ir jos vyro, komiko Maksimo Galkino.

Volodymyro Zelenskio patarėjas davė interviu advokatui Markui Feiginui ir išsakė savo nuomonę, kodėl primadona nebuvo įtraukta į sąrašą.

„Kaip galiu negerbti šios iškilios moters? Atsimenu, kaip 2014 m., po Krymo aneksijos ir karo Donbase pradžios, ji atvyko į Jūrmalą apsirengusi mėlynos ir geltonos spalvos drabužiais“, – kalbėjo O. Arestovičius.

Jo teigimu, A. Pugačiova yra principinga ir verta pagarbos, nes dar prieš aštuonerius metus išreiškė paramą suvereniai Ukrainai.

O. Arestovičius taip pat paragino neužsipulti Rusijos įžymybių, viešai pasmerkusių V. Putino invaziją į Ukrainą: „Apie tautą derėtų spręsti ne iš blogiausių, bet iš geriausių jos žmonių.“

Priminsime, kad A. Pugačiova, M. Galkinas ir jųdviejų vaikai persikėlė gyventi į Izraelį. Tiesa, dainininkė pareiškė, kad vieną dieną būtinai sugrįš į gimtinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)