Atlikėjo manymu, taip elgdamasis N. Baskovas užsitikrina stabilias pajamas ir galimybę laisvai koncertuoti gimtinėje. Tokią nuomonę ukrainietis išsakė laidos „Zirkovij šliach“ metu.

Jis nurodė, jog asmeniškai pažįsta N. Baskovą, todėl supranta, kodėl pastarasis liaupsina V. Putiną dar nuo 2014 m., skelbia unian.net. Pagrindinė priežastis – pinigai, o ne patriotiškumas, tvirtina A. Danilko.

„Jam reikia būti prie „lovio“, reikia įtakingų rėmėjų, kurie padeda išspręsti problemas, reikia kvietimų filmuotis laidose. Jis galvoja tik apie save, patikėkite, apie jokią Rusiją jis visai negalvoja. Tai visiškai į savo reikalus „sulindęs“ žmogus“, – pareiškė A. Danilko.

Visą jo interviu galite pamatyti čia:

Priminsime, kad anksčiau garsi Ukrainos televizijos laidų vedėja Maša Jefrosinina taip pat įrašė N. Baskovui skirtą emocingą videokreipimąsi, kuriuo atsakė į jo žinutę, jog Ukraina neva skelbia melagingas naujienas apie karą ir be pagrindo demonstruoja neapykantą „broliškai“ tautai.

Rusijos dainininkas skundėsi „priekabiavimu“ socialiniuose tinkluose ir pridūrė, kad sulaukė nemažo gerbėjų palaikymo, nes visi lyg ir supranta, jog Vakarų valdžios sistemos yra paremtos „melu ir niekingumu“.

M. Jefrosinina tiesiog negalėjo ignoruoti melagingo ir manipuliuojamojo pobūdžio pranešimo, kurį parašė V. Putino gerbėjas. Pirmiausia ji priminė Bučos ir Hostomelio žudynes. Šiose gyvenvietėse padarytos nuotraukos pribloškė pasaulį.

„Šiandien internetas lūžta nuo nuotraukų iš Kyjivo srities gyvenviečių – Bučos ir Hostomelio, iš kur pagaliau buvo išvyti rusų bjaurybės. Tie padugnės bėgo prisivogę trintuvų ir lygintuvų, mūsų moterų papuošalų, kuriuos pagrobė prieš tai jas išprievartavę ir nužudę. Bučoje rado apie 300 lavonų surištomis rankomis, dešimtys prieš mirtį buvo kankinami. Nuotraukas be gailesčio trina instagramas, nes net skaitmeniniams algoritmams tokie vaizdai yra „nesuvirškinami“. Užtat juos kuo puikiausiai virškina niekšai Baskovas, Kandelaki, Maškovas, Simonian, Solovjovas ir kiti Putino pakalikai“, – žodžių į vatą nevyniojo M. Jefrosinina.

Moteris pabrėžė, kad minėtieji asmenys tikrai matė Kyjivo srityje padarytas nuotraukas ir žiūrės jos vaizdo įrašą. Laidų vedėja padarė prielaidą, kad jie „elgiasi kaip šizofrenikai“, nes bijo diktatoriaus.

„Paklausyk, Baskovai. Tu rašai, kad esate „broliška tauta“. Daugiau nedrįsk pakartoti šių žodžių. Broliška tauta, gyvenanti mele ir sugedime? Melas – tai kai tau neleidžia išsakyti pozicijos, išeiti į gatvę su plakatu, skiria 15 metų laisvės atėmimo bausmę už žodžius „karui ne“. Melas ir sugedimas – jūs supuvę propagandistai“, – piktinosi M. Jefrosinina.

„Tu man, Kolianka, 2014-aisiais sakei, kad nudvėsime, suplyšusiomis kojinėmis atšliaušime į Maskvą ieškoti darbo. Neatšliaužėme. Melas ir sugedimas – tai kai jūsų diktatorius neišlenda iš bunkerio, o jums siuntinėjami nurodymai, ką ir kur rašyti, nes keletas šimtų žmonių negali komentuoti vienodai, praktiškai žodis į žodį. Identiška retorika“, – pastebėjo laidų vedėja.

„Gyvenkite su šia našta ant pečių, nes gyventi jums liko nebedaug. Greitai pradėsite save ryti. Greitai tu važiuosi koncertuoti už maistą. Arba tau sugalvos dar didesnę nesąmonę, kad galėtum užsidirbti kruvinų pinigų, – tęsė M. Jefrosinina. – Visgi dėl vieno dalyko tu teisus, Kolia. Tu teisus sakydamas, kad nesi gėjus. Tu ir tavo meilužis Manučarovas visada neigėte, kad esate gėjai. Šiuo atveju sutinku su tavimi, jūs tikrai ne gėjai – jūs pederastai“, – reziumavo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją