Vladimiro Putino bendražygis 2018 metais vykusios kelionės metu nuotraukoje pozavo su ilgamete meiluže Svetlana Poliakova ir Jekaterina Lobanova, kuri vienoje suaugusiems skirtoje svetainėje vadinama Lizzy Sex Relax.

DailyMail“ skelbia, kad Lobanova tuo metu restorane lankėsi su oligarchu Olegu Deripaska, Lavrovo bičiuliu.

Lavrovas į oficialią kelionę išvyko po to, kai buvo apnuodytas buvęs Rusijos dvigubas agentas Sergejus Skripalis ir prašė Japonijos padėti surasti šnipą, rodo „The Insider“ ir „New Lines“ tyrimai.

Nuotraukoje taip pat matomas buvęs striptizo klubų savininkas, naftos verslo vadybininkas Genadijus Rovneris, Taivano verslininkas Angelo Koo ir Lavrovo vertėjas.

Naudojant veidų atpažinimo programą buvo nustatyta, kad Lobanova ir „asmuo, esantis nuotraukoje kartu su Lavrovu ir Deripaska“, yra vienas ir tas pats.


Suaugusiems skirtoje svetainėje Lizzy Sex Relax yra surinkusi 183 000 patiktukų.

Naujai paviešinta nuotrauka patvirtino Putino kritiko Navalno teiginį, kad Lavrovas reguliariai veždavosi meilužę Poliakovą į oficialiais Kremliaus keliones, neretai – draugo oligarcho Deripaskos sąskaita.

Aktorė Rusijos užsienio reikalų ministerijoje dirba nuo 2014-ųjų ir palaiko „ilgalaikius ir artimus ryšius“ su Lavrovu.

Įrašai rodo, kad Poliakova ir jos šeima Rusijoje ir Didžiojoje Britanijoje turi nekilnojamojo turto, kurio vertė – daugiau nei milijardas rublių.

S. Poliakovos dukrai Polinai Kovalevai, kuri laikoma Lavrovo podukra, Britanija neseniai skyrė sankcijas dėl prabangaus 4,4 mln. svarų sterlingų vertės buto Londone, kurį ji įsigijo būdama 21 metų.

Svetlana Poliakova dažnai pristatoma kaip Svetlana Lavrova, nors užsienio reikalų ministro žmona yra Marija Lavrova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)