Anot „Deadline“ ir „Variety“, dėl 71-erių „Auksinio gaublio“ laureato elgesio praėjusią savaitę buvo gautas skundas, kurį, sustabdžiusi filmo kūrimą, tiria „Searchlight Pictures“. Skundo aplinkybės kol kas nežinomos, neskelbiama ir ar B. Murray grįš į projektą.

B. Murray ir A. Ansari atstovai ne iškart sureagavo į „People“ prašymą pakomentuoti. „Searchlight“ užsiminė, kad tyrimo nekomentuos.

Kaip kalbama, studija pirmadienį nutraukė filmavimo darbus, o trečiadienį – laikinai sustabdė filmo kūrimą. Savo sprendimą komandai ir aktoriams paaiškino elektroniniame laiške, kurį pavyko gauti ir žiniasklaidai.

„Žinome, kad nerimaujate dėl pastarųjų filmo kūrimo darbų atidėliojimų ir norime jums pateikti naujausią informaciją. Praėjusios savaitės pabaigoje gavome skundą ir skubiai pradėjome jo nagrinėjimą. Patikrinę visas aplinkybes nusprendėme, kad šiuo metu negalime tęsti filmo kūrimo“, – taip pradedamas laiškas, skelbia „Deadline“.

„Dėkojame už visą šiam projektui skirtą darbą. Tikimės tęsti projektą ir dirbame su A. Ansari ir [prodiuseriu] Youree [Henley], kad išsiaiškintume, kas nutiko. Studija palaikys su jumis ryšį. Pranešime turėdami daugiau informacijos“, – tokiais žodžiais užbaigiamas laiškas.

„Parks and Recreation“ aktorius, 39-erių A. Ansari, kuris, kaip kalbama, neturėjo nusiskundimų dėl B. Murray, kartu su prodiuseriu Y. Henley režisuoja savo pirmąjį filmą, kuriam pats parašė scenarijų ir jame vaidina. Komandoje taip pat dirba Sethas Rogenas ir Keke Palmer.

B. Murray dėl netinkamo elgesio jau anksčiau apkaltino „Čarlio angelų“ („Charlie’s Angels“) žvaigždė Lucy Liu, kuri prisimena, kaip jis išplūdo ją 2000-ųjų metų filmo filmavimo aikštelėje, kai ji ir kita aktorė pakeitė vieną sceną repeticijų metu, o jo tuo metu nebuvo.

„Kai kurie žodžiai buvo nedovanotini ir nepriimtini, aš neketinau tiesiog sėdėti ir klausytis. Taip, pakovojau už save ir nesigailiu. Nesvarbu, koks tavo statusas, nebūtina žemintis ar žeminti kitų. Neketinau tylėti ir netylėjau“, – 53-ejų L. Liu pernai pasakojo „Los Angeles Times’ Asian Enoughpodcast“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją