41 metų moteris skaitė reklaminį tekstą iš kortelių, tačiau sekėjai greitai ją užsipuolė komentarų skiltyje užduodami klausimus apie jos „nepatogų“ elgesį.

„Flonase“, prašau, pasamdykite profesionalą. Buvo gėda tai žiūrėti“, – po įrašu rašė vienas iš 5,5 milijono jos sekėjų.

„Aš galvoju tą patį. Buvo baisu žiūrėti. Aš pasiilgau senosios Jessicos“, – teigė kitas gerbėjas, pridurdamas: „Su ja kažkas negerai“.

„Nuotraukos atrodo gerai. „Instagram Stories“ yra... abejotini. Nejudrūs judesiai“, – sakė kitas žmogus.

„Taip, ji skaitė iš kortelių. Sunku patikėti, kad teksto įsiminti nepavyko! Turiu omeny, kad tai reklama, kaip neįsiminti 20 sekundžių teksto apie reklamos užsakovą“, – toliau rašė žvaigždės sekėjai.

J. Simpson, kuri keturis metus atsisako alkoholio, yra kartą prisipažinusi, kad į „The Ellen DeGeneres Show“ 2017 m. atvyko išgėrusi, rašo dailymail.com.

Kai kurie gerbėjai gynė žvaigždę komentaruose, rašydami: „Matau daugybę piktų ir įžeidžiančių žmonių komentarų, kurie be jokios priežasties ją keiksnoja“.

Praėjusią savaitę Simpson atviravo, kad vėl numetė svorio, šokiravusi gerbėjus bikinio nuotraukomis savo „Instagram“ tinkle.

„Tikiu, kad reikia sau išsikelti nedidelius tikslus, jie man padėjo pasiekti pagrindinį tikslą“, – pasakojo J. Simpson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją