TV laidų vedėjas, kelionių laidos kūrėjas D. Komarovas jau anksčiau buvo paskelbtas Rusijos priešu, tačiau dabar jis viešai sureagavo į draudimą atvykti į šalį agresorę.

„Naujas Rusijos Federacijos apdovanojimas. Man uždrausta į Rusiją įvažiuoti 50 ateinančių metų. Iki 2072-ųjų. Kol man sukaks 89-eri metai. Taigi kai būsiu pensijoje jau turėsiu galimybę atvykti ir pafilmuoti laukines gentis Maskvos pelkėse“, – rašė žurnalistas.

Laidų vedėjas pridūrė, kad Rusijoje nesilanko nuo 2005-ųjų. D. Komarovas nepalaiko Putino režimo ir smerkia karą Ukrainoje. Taip pat jis keliauja į karštus taškus Ukrainoje ir renka medžiagą Hagos teismui.

„Nesilankiau ten, bet dabar man uždraustas atvykti į šalį. Būsiu priverstas už 20 eurų ir be jokių vizų skristi atostogauti į Milaną, Paryžių ir Barseloną, o ne ilsėtis Tambove, Saratove ar Saranske“, – sarkastiškai pažymėjo D. Komarovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją