„Šios dietos niekada nesilaikiau, liaukitės rašyti nesąmones“, – instagrame rašė aktorė apie „Daily Mail“ publikaciją. Netrukus garsi moteris paaiškino, kad ji taip pat „niekada nereklamavo jokių stebuklingų dietos ar lieknėjimo preparatų“.

„Jeigu internete pamatote tokių nesąmonių, praneškite, kad tai apgavystė. Nereikia man siųsti asmeninių žinučių, reikia pranešti, kad tai apgavystė. Jeigu noriu kažką pareklamuoti ar rekomenduoti, darau tai tik per oficialius įrašus savo paskyroje“, – teigė aktorė.

Komikė dėkojo savo gerbėjams už palaikymą ir sakė nenorinti, kad žmonės internete būtų klaidinami su ja susijusios informacijos: „Labai erzina ir pykdo, kai bandoma neteisėtai pasinaudoti mano įvaizdžiu, norint suklaidinti žmones. Nenoriu, kad kas nors būtų apgautas. Visus jus labai myliu“.

Mayero metodas – tai „14 dienų programa, skirta pagerinti virškinamojo trakto sveikatą“, rašo „Healthline“.

Ji ragina atsisakyti kofeino, gliuteno, pieno ir perdirbtų produktų bei skatina vagyti daugiau vaisių, daržovių ir daug baltymų turinčio maisto, pavyzdžiui, lašišos ir vištienos. Plane taip pat rekomenduojama didžiausią dienos valgį valgyti ryte, o paskutinį kartą valgyti ne vėliau 19 val. vakaro.

R. Wilson atsikratyti antsvorio nusprendė 2020 metų sausį. Tų metų lapkritį pranešė pasiekusi norimą svorį. Aktorė teigia, kad sulieknėti jai padėjo daug baltymų turinčio maisto vartojimas ir sportas. 2021 metų kovą komikė atskleidė, kad pokyčių gyvenime ėmėsi norėdama išspręsti nevaisingumo problemas.

Pradėjusi lieknėti, aktorė užmezgė romantinius santykius su Jacobu Buschu, tačiau po kelių mėnesių romanas nutrūko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją