Ukrainiečių dainininkė Olia Poliakova pasakojo, kad po to, kai Rusija vasario 24 d. ėmė bombarduoti Ukrainos miestus, jai neskambino ir neparašė nė viena Rusijos žvaigždė. Net tie, kurie anksčiau buvo jos draugai, rašoma unian.net.

Poliakova apie tai kalbėjo interviu žurnalistui Dmitrijui Gordonui.

„Praėjo 50 karo dienų, o atrodo, kad visi metai. Man tai yra visiškas gyvenimo pasikeitimas, kaip ir visai Ukrainai“, – sakė atlikėja.

Labiausiai moteris piktinosi, kad jos nepalaiko tos Rusijos šou įžymybės, kurios anksčiau šypsojosi į akis. Pavyzdžiui, F. Kirkorovas.

„Man sakydavo, kodėl apkabinai Filipą Kirkorovą? O dabar jis nepaskambino. Niekas neskambino, niekas neklausė, kaip sekasi, kaip sekasi vaikams, ką veikiu, kuo jie gali padėti. Niekas iš šou verslo to nepadarė“, – piktinosi Olia Poliakova.

Garsenybė mano, kad pagrindinė to priežastis – baimė.

„Manau, kad jie bijo. Ir tai yra tarsi stručio elgesys, kai nenori žinoti tiesos. Nes jei žinai ir girdi tokią tiesą, turi su ja kažką daryti“, – reziumavo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją