Paskyroje @ProblematicFame, skirtoje atkreipti dėmesį į tai, kaip „instagramas keičia grožio standartus“, paskelbta nuotrauka, kurioje P. Davidsonas pasukęs galvą į šoną, bei kadras, kuriame jis pasukęs galvą K. Kardashian įraše.

„Realybė“, – prie natūralios nuotraukos parašė vienas komentatorius.

„Tikrasis instagramas“, – prie K. Kardashian kadro pridūrė kitas.

Tik „Page Six“ kalbintas šaltinis teigia, kad jokia nuotraukų tobulinimo programa nebuvo panaudota.

„Nei Pete‘o nosis, nei žandikaulio linija nebuvo keistos. Tiesiog abi nuotraukos jo veidą parodo skirtingais kampais. Be to, jis šypsosi, o tai dar apsunkina palyginimą“, – sako šaltinis.

Pete‘as Davidsonas

„Page Six“ matė originalią audrą sukėlusios nuotraukos versiją, tad gali patvirtinti, kad niekas nebuvo keista. Tik niekas nesustabdys internautų kalbų, tad netrukus gerbėjai pradėjo dalintis savo teorijomis.

„Jeigu kas nors nuotraukoje pakeistų mano nosį ar žandikaulio liniją, tikrai apsiverkčiau“, – parašė Sophie Ross.

„Realybėje jis tikrai atrodo geriau“, – parašė kitas gerbėjas.

„Realybė visada geriau“, – pritarė kitas.

Kai kurie gerbėjai taip pat svarstė, ar gali būti, kad P. Davidsonas atrodo kiek skirtingai kitu kampu, taip pat atsirado juokaujančių, kad, susidėjęs su Kardashian šeima, galbūt ir pats gulėsi po grožio peiliu.
„Ar jį pagražino Kim, ar plastikos chirurgai?“, – svarstė vienas.

„Su Kardashian šeimyna leidžia laiką jau kuris laikas, tad gali būti, kad buvo šiek tiek padirbėta“, – samprotavo kitas.

28 metų P. Davidsonas ir 41 metų K. Kardashian susitikinėja nuo 2021 metų spalio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją