„Jis mane seka socialiniuose tinkluose, aš irgi jį taip pat seku. Ir instagrame, ir feisbuke. Visi matė mano žinutes, jis visiškai į jas nereagavo. Visiškai. Tada aš jam dar kartą parašiau, nusiunčiau nuotrauką. Irgi nieko. Nežinau, kodėl. Jis tiesiog dingo", – šaltiniui ŽVL sakė Kamalija.

Kaip skelbia unian.net, anksčiau rusų okupantai apšaudė Kamalijos arklidę, buvusią Bučos mieste. Išpuolio metu buvo nušauti keli arkliai.

Vasario pabaigoje atlikėja pasakojo, kad už kelių metrų nuo jos dvaro nukrito raketa, o rusų užpuolikų tankai apsupo teritoriją ir neleido įeiti į arklidę pašerti gyvūnų. Dabar dainininkė yra išvykusi į užsienį.

Delfi primena, kad F. Kirkoravui uždrausta koncertuoti Lietuvoje. Atlikėjas į „juodąjį sąrašą“ įtrauktas Užsienio reikalų ministerijos prašymu. Ministras Gabrielius Landsbergis yra sakęs, kad žinomas atlikėjas savo daugkartiniais apsilankymais neteisėtai aneksuotame Krymo pusiasalyje „sąmoningai neigė Ukrainos teritorinį integralumą ir suverenitetą bei tokiu būdu netiesiogiai pateisino agresyvius Rusijos Federacijos veiksmus“.

Pasak G. Landsbergio, F. Kirkorovo dalyvavimas koncertuose Kryme „iš esmės kenkia Lietuvos nacionaliniam saugumui“.

Tai nėra pirmas kartas, kuomet dainininkė Kamalija garsiai pasisako apie F. Kirkorovo ir kitų kolegų tylą. Ji dar kovo mėnesį tikino mėginusi papasakoti jiems tiesą apie karą.

Ukrainos dainininkė, duodama interviu „Star Trek“, pasakojo, kad mėgino pasikalbėti su savo kolegomis Ani Lorak ir F. Kirkorovu, kurie tyli apie karą Ukrainoje, tačiau, tai buvo beprasmiška, nes jie tapo Rusijos propagandos „zombiais“.

„Nemanau, kad Ani Lorak prabils. Matau didelę sieną... Tiesiog isteriškai pasakiau, paklausiau, mėginau jiems perteikti šią informaciją. Bet ne. Tai tikra zombių apokalipsė, jie visi suzombėjo“, – pasakojo Kamalija.

Ji taip pat papasakojo apie pokalbį su Rusijoje gyvenančia teta. Pasirodo, moteris įsitikinusi, kad Ukrainoje yra „nacių“ ir „banderų“. Ir, pasak tetos, Rusija atėjo į Ukrainą, kad neva išgelbėtų gyventojus nuo „nacių chuntos“.

„Kokia dar nacių chunta? Na, jūs gyvenate priespaudoje, rusakalbiai žudomi, ten pilna banderų ir nacių. Ji kalba lyg zombis. Paskutinį kartą su ja kalbėjau kovo 8-ą. Vietoje sveikinimų nusiunčiau įvykių metraštį. Bet ji atsakė nenorinti to komentuoti. Daugiau jai neskambinau“, – pridėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)