Buvo pradėtas tyrimas dėl neva nederamo susirašinėjimo su nepilnamete, antradienį informavo Los Andželo policijos departamentas.

Populiariajame seriale „Sostų karai“ („Game of Thrones“) Thenną Wargą įkūnijęs aktorius buvo sulaikytas balandžio 6 d., maždaug 5 val. vietos laiku, savo namuose, kur Los Andželo policijos departamento Nusikaltimų prieš vaikus internete skyriaus pareigūnai atliko kratą, skelbia people.com.

Policininkai paprašė išduoti kratos orderį gavę duomenų, kad J. Gattas „internetu siuntė seksualinio turinio žinutes kitoje valstijoje gyvenančiai nepilnametei“.

Aktorius buvo paleistas tą pačią dieną, sumokėjęs 5 tūkst. JAV dolerių (4,6 tūkst. eurų) užstatą, nurodė Los Andželo apygardos šerifo departamento Informacijos apie sulaikytuosius centras.

Trečiadienį instagrame paskelbtoje žinutėje J. Gattas paneigė pateiktus kaltinimus.

„Akivaizdu, kad noriu pakalbėti apie siaubingus ir absoliučiai klaidingus kaltinimus, kurie neseniai man buvo iškelti, – pradėjo jis. – Jie yra visiškai klaidingi ir pateikti neapgalvotai. Klaidas ir klaidinančią informaciją nurodžiau šiandien išplatintame pranešime spaudai.“

Vyras pridūrė, jog „visiškai bendradarbiauja su policininkais ir Los Andželo policijos departamentu, kad išsiaiškintų tiesą.“

„Siekiu apginti savo gerą vardą“, – tvirtino jis.

„Noriu padėkoti savo draugams ir rėmėjams, kurie žino, kad kaltinimai yra klaidingi, ir supranta, jog dėl teisinių priežasčių negaliu pateikti daugiau informacijos socialiniuose tinkluose“, – reziumavo aktorius.

J. Gatto atstovas spaudai neatsakė į „People“ prašymą pakomentuoti.

Savo pranešime Los Andželo policijos departamentas paragino visuomenę pranešti „apie bet kokį įtariamą nederamą bendravimą internetu su nepilnamečiais asmenimis ar internete paskelbtą medžiagą, kurioje seksualiai išnaudojami vaikai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją