34 metų dainininkė prisipažįsta – nėštumas nebuvo planuotas, tačiau nei ji, nei jos mylimasis „nebuvo ir prieš“ tokią netikėtą naujieną.

„Tikrai nežinau, kada vyksta ovuliacija ir visų tų kitų nesąmonių. Mes tiesiog gerai leidome laiką. Ir testas parodė dvi juosteles. Nedelsiau. Iš karto jį pasikviečiau ir parodžiau. Jau kitą rytą abu laukėme prie gydytojo kabineto. Ir taip mūsų kelionė prasidėjo“, – teigia Rihanna.

Ir nors visada maniusi, kad jos gyvenime pirmiausia „bus santuoka, o jau tada atžalos“, dainininkė dabar sako: „Kas po velnių sugalvojo, kad turi būti būtent taip? Man tikrai tai nesutrukdys būti mama“.

Rihanna žurnalistams sakė, kad laužyti nėštumo standartus – ypač stiliaus prasme – jai anokia problema.

„Kai sužinojau, kad laukiuosi, pagalvojau, kad jau tikrai neapsipirkinėsiu nėščiųjų skyriuje. Labai atsiprašau, bet puoštis – labai smagu. Tikrai neketinu to atsisakyti keičiantis kūnui“, – sako „Umbrella“ atlikėja.

Rihannos teigimu, ji labai tikisi, kad „pavyks pakeisti požiūrį į tai, ką turėtų vilkėti padorios nėštukės“.

„Mano kūnas dabar išdarinėja neįtikėtinus dalykus, tikrai neketinu to gėdytis. Šis laikas turi būti pats džiaugsmingiausias. Nes kodėl reikėtų slėpti savo nėštumą?“, – samprotauja gražuolė iš Barbadoso.

Visą nėštumo laiką viešumoje Rihanna demonstruoja išskirtinius įvaizdžius ir drąsiai demonstruoja augantį pilvuką. Dar vasarį dainininkė sakė, kad žaisti su mada laukiantis – labai smagu, bet ir nemenkas iššūkis: „Man labai patinka. Mėgaujuosi“.

„Man labai patinka nesijaudinti, ką daryti su pilvu. Kad ir jaučiausi kiek apvalesnė, na ir kas? Aš juk laukiuosi“, – sakė būsimoji mama. Rihannos teigimu, mada ir grožis jai padeda visada jausti pasitikėjimą savimi.

„Dabar, kai laukiuosi, kai kurios dienos tikrai sunkios, tesinori visą dieną gulėti ant sofos. Bet tereikia šiek tiek makiažo, pasidažyti lūpas, ir transformuojiesi į deivę“, – paaiškino Rihanna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją