30-metis N. Saburovas, kaip ir daugelis kitų Rusijoje karjeros siekiančių šou verslo garsenybių, susilaiko nuo plačių komentarų apie šaltakraujišką karą.

Tiesa, į jo šou atvykstantys žiūrovai šios temos paliesti nepamiršta ir drąsiai rėžia tai, ką mano. Žmonės pasirodymo metu iš salės ėmė garsiai klausinėti, kodėl jis iki šiol nepateikė savo pozicijos dėl Rusijos karo Ukrainoje.

Akivaizdžiai sumišęs komikas į tai sureagavo trumpai pareikšdamas, kad jis – irgi žmogus, turintis savo šeimą, vaikų ir savų baimių. Esą publika tai turėtų suprasti.

Negana to, dar prieš komiko pasirodymo pradžią gatvėje susirinko ukrainiečių ir juos palaikančių aktyvistų būrys, kurie nušvilpė N. Saburovą ir palydėjo jį šūksniais „Gėda!“.

Protesto vaizdai / Foto: instagram.com/shammy.amy

Komikas dėl savo pasyvumo buvusių gerbėjų tarpe užsitarnavo „Putino juokdario“ pravardę. Pasak „Segodnya“, Ukrainoje humoristas prarado visus savo gerbėjus ir tapo visišku nusivylimu. „Nurlanui patariame daugiau nebepasirodyti su šou „Principai“, nes jais net nekvepia“, – rėžė minėtasis ukrainiečių portalas.

Tačiau tuo N. Saburovo pažeminimai nesibaigė. Netrukus laisvai po JAV gastroliuojantis komikas pasirodė kitame mieste – Sietle, kur jo taip pat laukė priekaištų banga. Vienas iš žiūrovų sušuko: „Tokios kalės, kaip tu, palaiko Kremliaus režimą“.

Protesto vaizdai / Foto: instagram.com/shammy.amy

Nurlanas dar kartą buvo paprašytas išreikšti savo poziciją dėl karo, tačiau jis tik lakoniškai atsakė: „Aš jau viską pasakiau“.

Publika taip pat kvietė N. Saburovą atvykti į Charkivą ir pasižiūrėti, ką ten padarė brutalūs rusų okupantai.

Kiek vėliau po aptartų įvykių naujienų agentūra „Unian“ pranešė, kad į komiko pasirodymą Sietle nebuvo įleista mergina, kuri iš solidarumo savo veidą buvo papuošusi Ukrainos vėliavos spalvomis. Apsaugos darbuotojai tokį sprendimą grindė tuo, kad šį kartą į šou žmonės su tautine simbolika nebuvo įleidžiami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją