15 sekundžių video klipe popkaralienė nesegi liemenėlės, yra susipynusi daug kaselių, pasipuošusi storomis grandinėlėmis ant kaklo ir siunčia oro bučinį lūpoms, lenkdamasi į kamerą.

Gerbėjai suskubo komentuoti padidėjusias atlikėjos lūpas ir iškilius skruostus, tiesa, paaiškėjo, kad tai – tiesiog filtras telefone.


Šį Madonnos videoklipą jau peržiūrėjo 20 mln. kartų socialinės žiniasklaidos platformoje, žmonių reakcijos nėra pozityvios.

Vieni rašė, kad Madonnos išvaizda sukėlė jiems nerimo, kiti klausė: „Ką ji sau pasidarė?“

„Ką ji sugalvojo? Būk gera – kreipkis pagalbos“, – prašė vienas gerbėjas.

Kažkas pridūrė: „Ar jai viskas gerai?“

Madonna neretai publikuoja socialiniuose tinkluose šokiruojamo, kartais dviprasmiško turinio.

Panašu, kad negatyvūs komentarai jos nesutrikdė – sekmadienį ryte ji vėl įkėlė videoklipą į „TikTok“, kuriame buvo uždėjusi naują blizgantį filtrą savo perdainuotai dainai „Frozen“.


Madonna neseniai nusifilmavo jau klasika tapusio savo 1998 m. kūrinio „Frozen“ naujos versijos vaizdo klipe. Pati atlikėja nieko naujo šioje dainoje neatliko, kūrinį paįvairino jaunas reperis 070 Shake.

Beje, publika pastebi, kad pastaruoju metu šiek tiek pasikeitė Madonnos išvaizda. Negeranoriškai nusiteikę asmenys įtaria, kad žvaigždė neatsisako plastinės chirurgijos ir grožio injekcijų. Pati dainininkė tokių kalbų nekomentuoja ir nebijo parodyti nenudailintos savo pusės.

„Kas nutiko jos veidui, jis tarsi pertemptas!“, „Skruostai atrodo nenatūralūs, reikia atleisti Madonnos kosmetologą“, „Dieve, ką ji pasidarė? Kam tokios aukos?“ – svarstė kiti vartotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją