Aktoriui ir komikui buvo 67-eri metai, praneša „People“.

Garsenybės šeima liūdną žinią pranešę antradienį „Twitter“ paskyroje kartu su G. Gottfriedo nuotrauka.

„Su skaudančia širdimi pranešame, kad po ilgos ligos mirė mūsų mylimasis Gilbertas Gottfriedas. Gilbertas buvo ne tik garsiausias komedijos balsas, bet ir nuostabus vyras, brolis, draugas ir tėvas savo dviem mažiems vaikams“, – sakė šeima.

„Nors šiandien mums visiems liūdna diena, prašome kuo garsiau juoktis Gilberto garbei. Su meile, Gottfriedų šeima“, – pridūrė jie.


Artimas komiko bičiulis, publicistas Glennas Schwartzas „People“ teigė, kad G. Gottfriedas mirė balandžio 12 d. „nuo pasikartojančios skilvelinės tachikardijos, kurią sukėlė II tipo miotoninė distrofija“.

Išgarsėjęs dėl savo darbo komedijos filmuose ir indėlio „Disney“ klasikiniame filme „Aladinas“, G. Gottfriedas buvo akimirksniu atpažįstamas dėl savo balso.

Lietuviams šis aktorius puikiai pažįstamas iš kultinių filmų, tokių kaip „Sunkus vaikas“, „Beverli Hilso policininkas 2“ ar „Žiūrėkit, kas vėl kalba“.

Vyro gedi žmona Dara, 14-metė jų dukra Lily, 12-metis sūnus Maxas, sesuo Karen ir sūnėnas Grahamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją