„Reikia pradėti nuo teismo medicinos ekspertizės, ji turėtų būti atliekama su mirusiais ukrainiečiais, kurie buvo išprievartauti, nužudyti, sudeginti, o paskui jų kūnus arba pervažiavo tankai, arba juos pakasė po žemėmis. Nėra išlikę nė pusės kūnų, kurie pasauliui padėtų suprasti, kas iš tiesų vyksta. O daugelio kūnų net neįmanoma atpažinti“, – interviu sakė Ukrainos garsenybė.

Kaip rašo Unian.net, M. Jefrosinina taip pat teigė, kad jos labdaros fondas šiuo metu susitelkęs į pagalbą moterims ir vaikams, nukentėjusiems nuo okupantų.

„Su tais vaikais, kurie užmezga kontaktą, dirba aukštos kvalifikacijos specialistai, psichologai. Jauniausiam mūsų globojamam užpuolikų išžagintam vaikui – 10 metų. Tai berniukas“, – pridūrė laidų vedėja.

Ji taip pat pažymėjo, kad yra gavusi informacijos apie rusų karių tvirkintą naujagimį. Tačiau kol ši informacija nėra patikrinta, ji negali to komentuoti.

„Turiu informacijos, kad buvo išnaudojamas net naujagimis“, – atviravo M. Jefrosinina.

Priminsime, jog tai ne pirmas kartas, kai M. Jefrosinina viešai prabyla apie sunkiai sveiku protu suvokiamus rusų karių žiaurumus.

Ukrainos televizijos laidų vedėja pasauliui apie karą gimtojoje šalyje pasakoja nuo pat Rusijos invazijos pradžios. Savo paskyroje socialiniuose tinkluose ji viešai kalba apie karą Ukrainoje, apie tai, kaip rusų įsibrovėliai griauna miestus ir žiauriai žudo civilius.

Už tai moteris sulaukė puolimo iš rusų nacionalistų. Vienas baisiausių palinkėjimų, kuriuos ji asmeniškai gavo, buvo žiaurus palinkėjimas sūnui Aleksandrui.

„Jie linkėjo, kad mano sūnus būtų kastruotas rūgštimi“, – interviu „Radio NV“ sakė televizijos laidų vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją