19-os metų amžiaus L. Rozova yra Rusijos lyderio buvusios meilužės Svetlanos Krivonogich dukra. 45-erių metų amžiaus moteris iš valytojos virto multimilijoniere, be to, ji yra stambaus Rusijos banko akcininkė, skelbia mirror.co.uk.

Beje, priešingai nei dviem vyresnėms V. Putino dukroms, L. Rozovai nebuvo įvesta sankcijų.

Neseniai pasirodė informacija, kad mama ir dukra nori išnuomoti prašmatnius apartamentus, esančius Sankt Peterburge, už kiek daugiau nei 9 tūkst. eurų per mėnesį. Į šią sumą įskaičiuoti komunaliniai mokesčiai.

Vokietijos nekilnojamojo turto agentūros „Engel & Volkers“ padalinio Sankt Peterburge interneto svetainėje paskelbtose apartamentų nuotraukose matyti stulbinama prabanga, įskaitant paauksuotus interjero elementus, kurie, anot eksperto, pabrėžia savininkės „tuštybę“.


Tarp šiame elitiniame butų komplekse gyvenančių žmonių yra keletas seniausių V. Putino pakalikų, daugumai iš jų Vakarai įvedė sankcijas. Taip pat paaiškėjo, kad L. Rozova ir S. Krivonogich persikėlė į maždaug 2 mln. eurų vertės namą, irgi pasižymintį išskirtine prabanga.

Oficialiai nepripažinta V. Putino dukra anksčiau aktyviai reiškėsi socialiniuose tinkluose, tačiau dabar savo paskyras padarė privačiomis, nes sulaukė tūkstančių karu pasipiktinusių žmonių žinučių. Nemažai jos amžiaus jaunuolių siunčiama į kruviną konfliktą Ukrainoje.

Prabangiuosius apartamentus S. Krivonogich įsigijo praėjus metams nuo Luizos gimimo. Manoma, kad V. Putino nesantuokinis vaikas čia ir užaugo. Kompleksą pastatė su banku „Rossija“, kuris laikomas Rusijos prezidentui artimo rato atstovų finansų institucija, siejama įmonė.

„Alėjoje Beriozovaja esantis kompleksas, kuriame ir yra apartamentai, pasižymi klasikine architektūra, pastatą supa griovys, – teigiama pranešime. – Jame negyveno nei kilmingieji, nei verslininkai, tik V. Putinui artimi žmonės.“

Remiantis „BBC Russia“ tyrimu, šis kompleksas yra „vienas privačiausių Sankt Peterburge“.

Pirmame apartamentų aukšte yra svetainė ir terasa, iš kurios atsiveria vaizdas į Nevos upę. Antrame aukšte įrengtas miegamasis ir vaiko kambarys. Trečiame aukšte – baras, namų kinas ir italų dizainerio sukurtas gultas, padengtas aukso folija.

Anonimu likti panoręs dizaino ir stiliaus specialistas „BBC Russia“ pareiškė: „Na, nelabai ką galima pasakyti apie šių apartamentų interjero dizainą. Tai labai nebrandus prabangos suvokimas. Akivaizdu, kad dizaineris nepasikuklino ir pridėjo įvairiausių nepigių elementų, kad patenkintų užsakovo tuštybę. Medžiagos brangios, garsių prekių ženklų, tačiau architektūrinių elementų ir interjero detalių interpretacija primena XX a. dešimtąjį dešimtmetį.“

Nors S. Krivonogich pavardė neminima 447,4 kvadratinio metro ploto apartamentus reklamuojančiame skelbime, yra žinoma, kad iš 21 komplekse esančio buto, tik jos būstas yra būtent tokio ploto. Paskambinus BBC reporteriams, moteris padėjo ragelį.

L. Rozova ištrynė savo instagramo paskyrą, neatlaikiusi „trolinimo“ dėl Rusijos įsiveržimo į Ukrainą.

Putino „slapta dukra“ vadinama Luiza Rozova sulaukė piktų komentarų

„Ar sėdi bunkeryje? Kaip žiurkė?“ – paklausė vienas naudotojas.

84 tūkst. sekėjų turėjusi mergina nustojo skelbti žinutes prieš šešis mėnesius. Kai kurie žmonės netgi pagalvojo, kad taip liepė V. Putinas. Visgi jos paskyra tebeegzistavo, bet dabar rodomas tik pranešimas rusų kalba: „Naudotojas nerastas.“

Viename iš „trolių“ komentarų buvo teigiama, kad ji yra „žudiko, karo nusikaltėlio, psichopato ir narkomano dukra“. Daugelyje žinučių figūravo Ukrainos vėliava. Taip pat buvo ir toks tekstas: „Rusų tauta privalo sukilti prieš diktatorių. Su juo tikrai nenorite turėti nieko bendra.“

Tiesa, atsirado ir L. Rozova užsistojusių žmonių.

„Nesmerkite jos.. tai ne jos kaltė“, – parašė vienas internautas.

„Tėvų nepasirinksi“, – pridūrė kitas.

„Nagi, liaukitės ją kaltinę, ji nieko dėta“, – paragino trečias naudotojas.

Bet naudotoja Martina buvo priešingos nuomonės: „Taip, ji kalta, nes yra pasyvi bendrininkė. Panašiai kaip daugelis vokiečių nacių valdymo laikotarpiu.“

„Paskambink jam. Jeigu tave myli, galbūt pavyks jį įtikinti nutraukti žudynes“, – pasiūlė kitas socialinių tinklų naudotojas.

Su buvusia žmona Liudmila V. Putinas susilaukė dviejų dukrų: 36-erių metų amžiaus dr. Marija Voroncova yra genetikė, o 35-erių metų amžiaus Katerina Tichonova – buvusi akrobatinio rokenrolo šokėja, vėliau nusprendusi tęsti karjerą matematikos mokslų srityje. Joms įvestos sankcijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)