Neseniai atsakymo į šį klausimą savo „Telegram“ kanale ieškojo ir aktorė Jana Poplavskaja. Ji mano, kad Rusijos garsenybių meilė Jėzaus Kristaus gimtinei yra labai proziška, skelbia teleprogramma.pro.

„Izraelis – tai valstybė, iš kurios galima išvykti į bet kurią pasaulio šalį. Todėl važiuoja ne į Ispaniją ar Prancūziją, bet į Izraelį. O paskui, kai viskas nurims, tyliai persikels į Ameriką, kur daugelis turi nekilnojamojo turto“, – dėstė J. Poplavskaja.

Kita vertus, dabar būti Europoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose – itin nekomfortiška. Juk žiniasklaidoje nuolatos pasirodo straipsnių apie išaugusią rusofobiją. Todėl geriausia išeitis šiuo nelengvu laikotarpiu – likti Izraelyje, o paskui bus galima apsvarstyti tolesnę migraciją ar grįžimą namo.

J. Poplavskaja užsimena, kad Izraelis yra puiki tranzitinė stotelė ruošiantis vykti į Ameriką, nes Izraelio piliečiams JAV viza išduodama 10-čiai metų. Tuo tarpu tarp pramogų pasaulio atstovų netyla gandai, kad kai kurios Rusijos įžymybės stengiasi įgyti Izraelio pilietybę arba ją jau turi.

J. Poplavskaja taip pat pareiškė, kad dar viena galima Izraelio populiarumo tarp Rusijos pramogų pasaulio atstovų priežastis – genetinė atmintis, t. y. kad garsenybės važiuoja į savo istorinę tėvynę.

Izraelio pranašumai ir trūkumai

Neskaitant aktorės samprotavimų, Izraelis gali pasigirti ne vienu pranašumu prieš kitas šalis. Vienas iš jų – švelnus klimatas. Didžiąją metų dalį Izraelyje šviečia saulė.

Kaip teigia kelionių organizatoriai, tinkamiausios gyventi teritorijos yra prie jūros, pasižyminčios drėgnu Viduržemio jūros klimatu.

Tiesa, derėtų nepamiršti Izraelio minusų, pagrindinis iš jų yra tas, kad šalis nuolatos gyvena karo sąlygomis. Su Gazos Ruožu susijęs konfliktas tęsiasi jau ne vieną dešimtmetį. Be to, garsenybėms gali nepatikti tas faktas, jog Izraelyje teatrų ir koncertų salių yra ne taip jau ir daug, palyginti su Rusija. Apie tai kalbėjo ir J. Poplavskaja.

Delfi primena, kad Ukrainos kultūros ir informacinės politikos ministras Oleksandras Tkačenka pranešė, kad planuojama taikyti sankcijas visiems Rusijos menininkams, kurie remia Vladimiro Putino režimą. Į sąrašą pateko ir aktorė Jana Paplovskaja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją