Naomi Biden pirmadienį apie tokius planus paskelbė tviteryje. Šiame socialiniame tinkle ji padėkojo savo močiutei bei seneliui.

„Mes su Peteriu esame be galo dėkingi už galimybę švęsti vestuves Baltuosiuose rūmuose. Nekantraujame, kol oficialiai įsipareigosime vienas kitam ir norime sužinoti, kas mūsų laukia ateityje“, – rašė ji.

„Prezidentas ir pirmoji ponia surengs savo anūkės Naomi Biden ir jos sužadėtinio Peterio Nealo vestuvių priėmimą Baltuosiuose rūmuose 2022 m. lapkričio 19 d.“, – tviteryje rašė ir „East Wing“ komunikacijos direktorė Elizabeth Alexander.

Tiesa, kur vyks oficiali ceremonija kol kas nėra aišku. Teigiama, kad Bidenai yra katalikai, todėl tikėtina, kad vestuvės bus surengtos bažnyčioje. Visos šventės detalės dar tik planuojamos.

„Šeima vis dar planuoja vestuves ir tikisi, kad artimiausiais mėnesiais galės paskelbti daugiau detalių. Pagal privačių renginių, kuriuos ruošia pirmoji šeima tradiciją bei laikydamasi ankstesnių Baltųjų rūmų vestuvių tradicijų, Bidenų šeima apmokės už Baltuosiuose rūmuose vyksiančią anūkės šventę“, – dailymail.com sakė Jill Biden atstovas Michaelas LaRosa.

Primenama, kad Naomi Biden (28 m.) rugsėjį susižadėjo su savo ilgamečiu draugu Peteriu Nealu (24 m.), nuo to laiko poros sekėjai spėjo, kad jiedu gali surengti savo vestuves Baltuosiuose rūmuose.

Tiesa, nors kol kas neatskleidžiama, kas kurs Naomi suknelę, moteris kartu su seserimi Finnegan kovo pabaigoje buvo pastebėtos Niujorke vykusiame Ralph Lauren kolekcijos pristatyme.

Naomi yra Joe Bideno sūnaus Hunterio ir jo buvusios žmonos Kathleen Buhle dukra.

Naomi Vašingtone dirba teisininke, o jos sužadėtinis Peteris studijuoja paskutiniame kurse, Pensilvanijos universitete.

Pora susipažino Niujorke prieš kelerius metus. Naomi Peteris pasipiršo šalia savo vaikystės namų Džekson Hole.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją