Jauniausiu Rusijos milijardieriumi vadinamo Kirilo Šamalovo sutuoktinė tikina, kad jai neleidžiama matytis su spalį surogatinės motinos porai pagimdyta mergaite. Ž. Volkova teigia, kad jos akivaizdžiai vengiantis, bet vis dar oficialus sutuoktinis jai grasina ir nurodo nuo mažylės laikytis atokiau.

K. Šamalovas, kurio santuoka su jaunesniąją Rusijos prezidento dukra Katerina Tichonova nutrūko 2013 metais, anot šaltinio, ir toliau palaiko artimus ryšius su Rusijos prezidentu.

Ž. Volkova ir D. Šamalovas susituokė 2018 metais, pora labai norėjo vaikų. Po kelių nesėkmingų dirbtinio apvaisinimo bandymų nusprendė, jog vaiką jiems pagimdys per Maskvoje veikiančią agentūrą surasta surogatinė motina.

Nėštumui artėjant prie pabaigos, santykiai su K. Šamalovu nutrūko, ir Ž. Volkova išvyko į Londoną. Ji teigia, kad nuo kūdikio reikalų buvo ne savo noru nušalinta.

Maskvoje veikianti agentūra vėliau informavo, kad ryšio su poros kūdikį nešiojančia moterimi nebepalaiko.

„Įstrigau Londone su COVID. Kai tik galėjau, atskridau į Maskvą“, – aiškina Ž. Volkova.

Ji nuskubėjo į didžiulius poros namus Maskvos pakraštyje.

„Laukiau jo tris dienas. Galiausiai grįžo namo. Pasakė, kad turi naują merginą, tačiau skirtis su manimi nenori. Norėjo mane įskaudinti“, – pasakoja 44 metų moteris.

Anot jos, vyro advokatai reikalauja, kad ji pasirašytų dokumentus, esą, vaiko atsisako. Ji tai padaryti atsisakė.

Ž. Volkovos teigimu, buvo tokia išsigandusi, kad iš Maskvos išskrido pirmu pasitaikiusiu reisu: „Girdėjau, kad jai davė Annos vardą, nors buvome sutarę dėl Elizabeth, karalienės garbei. Kadangi Rusijos policija nenori nieko girdėti, ieškosiu teisingumo čia, Londone“.

Moteris teigia turinti informacijos, kad jos teisėtas sutuoktinis užmezgė romaną su dizainere Anastasia Zadorina, FSB generolo dukra. Praeitą savaitę A. Zadorina dalyvavo Dubajuje surengtame K. Šamalovo keturiasdešimtmetyje.

Dabar Ž. Volkova gyvena Londone su savo dvyne seserimi ir paaugliu sūnumi iš ankstesnės santuokos. Skelbiama, kad ji siekia išskirti su K. Šamalovu, o ikivedybine sutartimi jai priklauso 45 mln. svarų.

Moteris teigia teturinti dukros 3D nuotrauką.

„Gyvenu su šiuo mažu atvaizdu. Noriu, kad ji žinotų, jog turi motiną, kuri jos neišsižada. Jis gali pasilikti tuos 45 milijonus. Aš tik noriu ją pamatyti“, – tikina žinoma moteris.

K. Šamalovas situacijos nekomentuoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)