„Matėme tam tikrus pokyčius, tačiau dirbant su įžymybėmis, kurios yra labai, labai populiarios, pavyzdžiui, kaip Bruce`as, dažnai būna taip, kad joms nutinka milijonas įvairiausių dalykų“, – sakė S. F. Wilsonas, paaiškinęs, kad iš karto nebuvo aišku, jog aktoriui yra kažkas negerai.

„Kartais, kai su juo kalbėdavomės, jis atrodydavo nuklydęs į šoną, bet mes galvodavome, kad tai nieko nereiškia. Svarstydavome, ar nevyksta kažkas kita“.

Ilgainiui, pasak S. F. Wilsono, tapo akivaizdu, kad 67 metų B. Willisą kankina ne tik užmaršumas.

„Kai praleidi su žmogumi tiek daug laiko, pradedi pastebėti pokyčius“.

„Kažkuriuo metu supratome, kad jis turi bėdų su sveikata, nes jam buvo atliekama daug tyrimų. Tačiau tuo metu nežinojome, kas jam tiksliai yra“, – teigė S. F. Wilsonas.

Kaskadininkas pažymėjo žinojęs, kad netrukus turėtų pasirodyti pranešimas apie jo būklę, tačiau jis sakė nežinojęs, kada tai įvyks ir kas jame bus pranešta.

Paskutinį kartą S. F. Wilsonas su B. Willisu kartu dirbo praėjusių metų gruodžio antrą savaitę.

Aktoriaus dubleris teigė, kad tuo metu „didžioji dalis komandos nujautė, kad jis darys pertrauką. Jam buvo atliekami tam tikri medicininiai tyrimai ir panašūs dalykai. Taigi tiesiog pagalvojome, gerai, veikiausiai jis darys pertrauką“.

„Realiai mes buvome pasiruošę tam, kad neteksime savo darbų“, – pridūrė jis.

S. F. Wilsonas sakė, kad didelė kaskadininko darbo dalis paprastai nuo jo paties nepriklauso.

„Aš sakydavau žmonėms, kad kaskadininko, ypač dublerio, realybė yra tokia: jei Bruce`as susižaloja, filmavimo darbai sustoja. Jei susižaloju aš, jie susiranda kitą pliką vyruką“, – su humoru pasakojo jis.

Be to, kad akivaizdžiai suprastėjo B. Williso atmintis, S. F. Wilsonas, matęs aktorių prieš dvi savaites, teigė, jog pastebėjo ir nedidelius jo išvaizdos pokyčius.

„Dabar jis atrodo šiek tiek sulysęs, nors iš esmės jis niekada nebuvo ypatingas rajūnas. Kai eidavome vakarieniauti, jis užsisakydavo kokį nors patiekalą ir jį tik paknibinėdavo“.

„Taigi, jis šiek tiek liesesnis. Kai mačiau jį prieš porą savaičių, jis buvo šiek tiek lieknesnis nei įprastai, bet ne išsekęs. Jis visuomet būdavo gana geros formos“, – pridūrė B. Williso dubleris.

Nors buvo pasirodę pranešimų, kad B. Willisas pastaruoju metu intensyviai naudojo tokias pagalbines priemones kaip ausinės, kad jam būtų sufleruojamas jo tekstas, S. F. Wilsonas sakė, kad tokiems užimtiems aktoriams kaip B. Willisas yra gana įprasta naudotis suflerių paslaugomis.

„Kai jis Brodvėjuje vaidino „Misery“, vienas aktorius, vardu Adamas, taip pat naudojosi vadinamomis auslindomis“.

„Kartais jis naudodavosi auslindomis, kad būtų lengviau, ypač jei dialogai būdavo labai ilgi, o mes ką tik atskridę“.

„Jis turėdavo atlikti visus šiuos dalykus. Tačiau jis ką tik užbaigė dar vieną filmą. Taigi daug kartų naudojamės ausinėmis vien tam, kad būtų lengviau filmuotis“.

Nors B. Williso dubleriu beveik du dešimtmečius pradirbusiam S. F. Wilsonui gali tekti ieškotis naujo darbo, jis sako turintis ir kitų projektų, kuriems dabar skirs reikiamą dėmesį.

Legendinis aktorius stabdo karjerą

Primename, kad legendiniam aktoriui B. Willisui diagnozuota afazija. Tai trečiadienį paskelbė jo šeima.

Kaip rašo „New York Post“, afazija yra sveikatos būklė, kuri gali turėti įtakos žmogaus gebėjimui kalbėti, rašyti ir suprasti kalbą, tiek žodžiu, tiek raštu. Paprastai tai įvyksta po insulto ar galvos traumos.

Ši diagnozė neretai reiškia, kad žmogus visiškai arba dalinai praranda gebėjimą įprastai bendrauti. Kadangi pažeidžiamas kalbos centras, sunku ne tik kalbėti, bet ir suprasti, ką kalba kitas, sutrinka ir rašymas, skaičiavimas.

„Visiems nuostabiems Bruce'o rėmėjams, – savo įrašą instagrame pradėjo aktoriaus artimieji. – Mes, kaip šeima, norėjome pasidalyti, kad mūsų mylimasis Bruce'as turėjo tam tikrų sveikatos problemų ir jam neseniai buvo diagnozuota afazija, kuri turi įtakos jo kognityviniams gebėjimams.“

Šia žinia trečiadienio vakarą ėmė dalintis visa B. Williso šeima – jo dukros, žmona ir buvusi sutuoktinė Demi Moore. Įraše priduriama, kad aktorius „atsitraukia nuo karjeros, kuri jam tiek daug reiškė“.

„Mūsų šeimai tai tikrai sudėtingas metas ir mes labai dėkojame už jūsų nuolatinę meilę, užuojautą ir paramą“, – tęsė „Kieto riešutėlio“ žvaigždės šeima.

„Mes pereiname tai, kaip stipri šeima ir norėjome suburti jo gerbėjus, nes žinome, kiek daug jis jums reiškia, kaip ir jūs jam.

Kaip visada sako Bruce'as: „Gyvenk“. Kartu planuojame tai daryti“, – skelbiama šeimos įraše.


B. Willisas superžvaigžde tapo praktiškai per naktį. Jo proveržio vaidmeniu laikomas darbas seriale „Mėnesienos apšviesti“, o didžiulės įtakos jo karjerai turėjo policininko Johno McClane'o vaidmuo filme „Kietas riešutėlis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją