Aktorius, kuris neseniai pareiškė, kad jį kaip reikiant supykdė Willo Smitho antausis Chrisui Rockui per „Oskarų“ ceremoniją, teigia, kad šį kartą apie planus daugiau niekada nebevaidinti jis kalba „rimtai“.

Šešiasdešimtmetis komikas, duodamas interviu „Access Hollywood“, teigė: „Na, baigiu karjerą. Kalbu labai rimtai. Žinoma, jeigu koks angelas man atneš scenarijų, užrašytą auksiniu rašalu ir pareikš, kad žmonės tiesiog privalo tai pamatyti, galbūt ir sutiksiu. Kaip ten bebūtų, dabar noriu paspausti stabdžius. Man tikrai labai patinka mano ramus gyvenimas, labai mėgstu tapyti, patinka gilintis į dvasinius dalykus ir pasakysiu tai, ko galbūt dar niekada nepasakė joks tikrai garsus žmogus – man pakaks. Nuveikiau pakankamai. Man užteks“.

Komedijos „Bukas ir bukesnis“ žvaigždė neseniai atsidūrė dėmesio centre dėl savo komentaro apie W. Smitho ir Ch. Rocko incidentą „Oskaruose“. W. Smithas trenkė antausį Ch. Rockui už juokelį apie jo žmoną Jadą Pinkett Smith. Netrukus po incidento W. Smithas atsiėmė „Oskarą“ geriausio aktoriaus kategorijoje, ceremonijos dalyviai jam plojo atsistoję.

J. Carrey prisipažino, kad jam nepatiko ovacijos, kuriomis apdovanotas W. Smithas.

„Man pasidarė negera nuo tų ovacijų. Toks jausmas, kad Holivudas nebeturi stuburo“, – teigia jis ir pridūrė, kad pats tokioje situacijoje W. Smithą paduotų į teismą: „Tą rytą būčiau pranešęs, kad padaviau Willą į teismą ir reikalauju 200 mln. dolerių. Tas vaizdo įrašas išliks amžiams. Jis bus visur. Tas įžeidimas niekur nedings labai ilgai“.

W. Smithas atsiprašė už savo poelgį, o renginio organizatoriai vis dar vertina situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją