Kaip rašo „New York Post“, afazija yra sveikatos būklė, kuri gali turėti įtakos žmogaus gebėjimui kalbėti, rašyti ir suprasti kalbą, tiek žodžiu, tiek raštu. Paprastai tai įvyksta po insulto ar galvos traumos.

Ši diagnozė neretai reiškia, kad žmogus visiškai arba dalinai praranda gebėjimą įprastai bendrauti. Kadangi pažeidžiamas kalbos centras, sunku ne tik kalbėti, bet ir suprasti, ką kalba kitas, sutrinka ir rašymas, skaičiavimas.

„Visiems nuostabiems Bruce'o rėmėjams, – savo įrašą instagrame pradėjo aktoriaus artimieji. – Mes, kaip šeima, norėjome pasidalyti, kad mūsų mylimasis Bruce'as turėjo tam tikrų sveikatos problemų ir jam neseniai buvo diagnozuota afazija, kuri turi įtakos jo kognityviniams gebėjimams.“

Šia žinia trečiadienio vakarą ėmė dalintis visa B. Williso šeima – jo dukros, žmona ir buvusi sutuoktinė Demi Moore. Įraše priduriama, kad aktorius „atsitraukia nuo karjeros, kuri jam tiek daug reiškė“.

„Mūsų šeimai tai tikrai sudėtingas metas ir mes labai dėkojame už jūsų nuolatinę meilę, užuojautą ir paramą“, – tęsė „Kieto riešutėlio“ žvaigždės šeima.

„Mes pereiname tai, kaip stipri šeima ir norėjome suburti jo gerbėjus, nes žinome, kiek daug jis jums reiškia, kaip ir jūs jam.

Kaip visada sako Bruce'as: „Gyvenk“. Kartu planuojame tai daryti“, – skelbiama šeimos įraše.


B. Willisas superžvaigžde tapo praktiškai per naktį. Jo proveržio vaidmeniu laikomas darbas seriale „Mėnesienos apšviesti“, o didžiulės įtakos jo karjerai turėjo policininko Johno McClane'o vaidmuo filme „Kietas riešutėlis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)