Ukrainos dainininkė Kamaliya, duodama interviu „Star Trek“, pasakojo, kad mėgino pasikalbėti su savo kolegomis Ani Lorak ir Filipu Kirkorovu, kurie tyli apie karą Ukrainoje, skelbia unian.net.

Tačiau, tai buvo beprasmiška, nes jie tapo Rusijos propagandos „zombiais“.

„Nemanau, kad Ani Lorak prabils. Matau didelę sieną... Tiesiog isteriškai pasakiau, paklausiau, mėginau jiems perteikti šią informaciją. Bet ne. Tai tikra zombių apokalipsė, jie visi suzombėjo“, – pasakojo Kamaliya.

Ji taip pat papasakojo apie pokalbį su Rusijoje gyvenančia teta. Pasirodo, moteris įsitikinusi, kad Ukrainoje yra „nacių“ ir „banderų“. Ir, pasak tetos, Rusija atėjo į Ukrainą, kad išgelbėtų gyventojus nuo „nacių chuntos“.

„Kokia dar nacių chunta? Na, jūs gyvenate priespaudoje, rusakalbiai žudomi, ten pilna banderų ir nacių. Ji kalba lyg zombis. Paskutinį kartą su ja kalbėjau kovo 8-ą. Vietoje sveikinimų nusiunčiau įvykių metraštį. Bet ji atsakė nenorinti to komentuoti. Daugiau jai neskambinau“, – pridėjo dainininkė.

Ukrainoje yra sukurta interneto svetainė, kurioje yra visų žvaigždžių, vienaip ar kitaip parėmusių kruviną karą Ukrainoje, vardai. Šiuose sąrašuose yra minimi ir F. Kirkorovas bei A. Lorak.

Pastaroji 2008 m. atstovavo Ukrainai „Eurovizijoje“ su daina „Shady Lady“ ir užėmė antrąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės