54 metų priblokštos aktorės reakcija netrukus paplito socialiniame tinkle „Twitter“. Gerbėjai komentavo, kad jos veido išraiška tapo universalia beveik visos planetos reakcija į beprecedentį išpuolį.

Nicole Kidman

Nors šios N. Kidman nuotraukos buvo padarytos dar prieš šį incidentą, tai nesutrukdė gerbėjams geriausios aktorės apdovanojimui nominuotą aktorę paversti memu.

„Nicole Kidman turėtų gauti „Oskarą“ už Geriausią reakciją į Willo Smitho antausį Chrisui Rockui“, – rašė vienas naudotojas.

Nicole Kidman

„Nicole Kidman reakcija į Chriso Rocko ir Willo Smitho incidentą per „Oskarus“. GIMĖ NAUJAS MEMAS“, – teigė kitas naudotojas.

Dar vienas gerbėjas rašė: „Nicole Kidman ir jos vyras iš pirmos eilės stebi, kaip Willas Smithas kerta Chrisui Rockui“.

Nicole Kidman

Beprecedentis išpuolis scenoje sukėlė naują #whatjusthappened (kas čia nutiko) madą socialiniame tinkle „Twitter“, o vienas žmogus pakomentavo: „Nicole Kidman įkūnija mūsų visų reakcijas“.

„Nicole Kidman reakcija į Willo Smitho antausį Chrisui Rockui iš esmės atspindi mano reakciją į visą šį incidentą“, – rašė kitas.

Tai ne pirmas kartas, kai N. Kidman, dalyvaudama „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje, sukelia audrą socialiniuose tinkluose.

2017 metais per socialinius tinklus nusirito dėmesio banga, kai kameros užfiksavo keistai „kaip ruonis“ plojančią aktorę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją