Drastiškam poelgiui aktorių išprovokavo Ch. Rocko komentaras apie tai, jog Jada Pinkett Smith (W. Smitho žmona) dabar plikai nusiskutusi, nors yra žinoma, kad tikroji plaukų netekimo priežastis – alopecija, rašo „Daily Mail“.


Holivudo žvaigždės tuojau pat puolė komentuoti incidentą socialiniame tinkle „Twitter“. W. Smitho poelgis sulaukė pasmerkimo. Pavyzdžiui, komikas ir režisierius Juddas Apatow tą epizodą pavadino visiškai nekontroliuojamu įniršiu ir smurtu: W. Smithas, anot jo, atrodė taip, it būtų norėjęs užmušti Ch. Rocką.

„Panašu, kad Willo Smitho planas neleisti komikui ir pasauliui juoktis iš jo – neišdegė. Williamo šeima turėtų būti įsiutusi. Tikras narcisizmas. Be to, G. I. Jane buvo nuostabi. Ar verta įsižeisti, kai esi palyginamas su nepriekaištingąja Demi?“ – parašė jis, nurodydamas Ridley Scotto režisuotą filmą, kuriame vaidina Demi Moore ir kuris tapo W. Smitho įniršio priežastimi.

J. Apatow griežtai pasmerkė „Twitter“ naudotojus, kurie sakė supratę, kodėl W. Smithas smogė Ch. Rockui, pašiepusiam Jadą Pinkett Smith dėl alopecijos.

„Jis galėjo jį užmušti. Tai nevaldomas įniršis ir smurtas. Per pastaruosius tris dešimtmečius apie save jie išgirdo milijonus juokelių. Jie ne naujokai Holivudo pasaulyje. Jis išprotėjo“, – parašė J. Apatow.

57-erių Ch. Rockas įsiutino W. Smithą, nominuotą Geriausio aktoriaus kategorijoje už vaidmenį filme „Williams metodas“ („King Richard“), juokaudamas, kad „Matrica. Prisikėlimas“ („The Matrix Resurrections“) aktorė ruošėsi vaidinti G. I. Jane, turėdamas omenyje jos pliką galvą.

„Nedrįsk daugiau minėti mano žmonos vardo“, – grįžęs į savo vietą sušuko W. Smithas.

Kathy Griffin pritarė J. Apatow ir sukritikavo W. Smithą.

Ji neieškojo racionalaus paaiškinimo ir neteisino jo elgesio: ją neramino, kad šis išpuolis pakurstys triukšmadarius, kurie nuolat trukdo komedijos renginiuose.

„Leiskite šį tą pasakyti. Labai bloga praktika – užlipti ant scenos ir fiziškai užsipulti komiką. Dabar turime jaudintis, kas taps kitu Willu Smithu komedijos klubuose ir teatruose“, – rašė K. Griffin.

Willo ir Jados sūnus Jadenas Smithas savo „Twitter“ pranešime neužsiminė apie smūgį, bet jis tam neprieštaravo rašydamas: „Štai, kaip mes tvarkomės“.

Vėliau jis įkėlė savo nuotrauką iš automobilio ir parašė, kad jo tėčio „Oskaro“ atsiėmimo kalba jį sujaudino.

„Išgirdęs tėčio kalbą apsiverkiau“, – rašė jis.

Serena Williams, kurios jaunystė pavaizduota įkvepiančioje dramoje, sureagavo į W. Smitho išpuolį prieš Ch. Rocką trumpu vaizdo įrašu, kurį paskelbė „Instagram“ istorijose.

Įraše ji stovėjo su plačiai praverta burna ir dėl šoko išpūstomis akimis.

„Tiesiog prisėdau ir galvojau, kad noriu išgerti“, – ji taip pasakė teatre nufilmuotame vaizdo įraše, nors tiksliai nenurodė, kad taip elgėsi dėl įvykusio užpuolimo.

Mandy Moore tikriausiai kalbėjo apie užpuolimą, kai „Instagram“ istorijose paskelbė įrašą, kuriuo ragino žiūrovus nesveikinti aktoriaus smurto proveržio.

„Smurtu meilės neįrodysi. Tai pragaištinga nuostata, per ilgai skatinusi ir pateisinusi smurtą namuose (ir visur). Prašau rimtai apie tai pagalvoti“, – rašė Glennon Doyle.

Vėliau ji paskelbė dar vieną komentarą: „Meilė priverčia elgtis beprotiškai – tai visiška nesąmonė ir tikiuosi, kad tai stebėję vaikai nieko neišmoko.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją