Geriausią dokumentinį filmą paskelbti išėjęs Chrisas Rockas ėmė svaidytis juokais apie įvairius aktorius. Viena jų buvo Willo Smitho žmona Jada Pinkett Smith. Humoristas pajuokavo, kad nekantriai laukia „G.I. Jane 2“ filmo premjeros, o tai buvo akivaizdi nuoroda į nuskustą moters galvą.

Tada netikėtai Willas Smithas užlipo ant scenos ir smogė Chrisui Rockui – ir, regis, ne žaismingai.

Tada Jungtinėse Valstijose ceremonijos transliacija trumpam nutrūko. Tačiau kitur buvo galima išgirsti W. Smithą keikiantis ir šaukiant: „Mesk mano žmonos vardą iš savo burnos velniop!“

Priblokštas Chrisas Rokas pastebimai nurimo, baigė juokelius ir tarė: „Tai buvo įsimintiniausia naktis televizijos istorijoje“.


Netrukus nuotraukose užfiksuota, kaip Bradley Cooperis, Tyleris Perry ir Denzelis Washingtonas ramina nuo scenos nulipusį W. Smithą.

Oskarai 2022

„Visi salėje atsistojo norėdami pamatyti, kas vyksta – visi buvo šokiruoti“, – sakė salėje buvęs People.com šaltinis. „Galima buvo išgirsti, kaip nukrenta adata. Visi žiūrėjo vienas į kitą, klausinėdami „Ar tai tikrai vyksta?“. Chrisas Rockas atrodė priblokštas“.

Vėliau, atsiimdamas apdovanojimą kaip Geriausias metų aktorius, W. Smithas atsiprašė auditorijos, organizatorių, ir su ašaromis akyse teigė, kad pramogų pasaulis negailestingas - visi gali tave įžeidinėti, todėl jis padarys viską, kad tai pasikeistų.

Apie ceremoniją galite skaityti ČIA.

Daugiau renginio akimirkų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)