„Dukra man pasakė, mama, aš nenoriu mirti“, – vasario 26 d. vaizdo įraše, patalpintame „Instagram“ paskyroje, dalijosi Lolita. Tame pačiame įraše atlikėja maldavo, kad būtų atverti humanitariniai koridoriai taikiems žmonėms, kurie nenori dalyvauti „šioje operacijoje“ tam, jog būtų išsigelbėta kuo daugiau žmonių, tarp kurių buvo jos mama ir dukra.

Tiesa, agresoriaus ar žodžio „karas“ moteris nepaminėjo.

„Dieve, padėk! Noriu apkabinti savo šeimą, kaip ir kiti milijonai žmonių, kurie šiuo metu buvo atskirti! Paleiskite civilius!“, – šalia įrašo komentavo ji.

Prieš dvi savaites Lolita iš Kijevo išsivežė mamą ir dukrą. Dabar dainininkės artimieji yra saugūs, jie grįžo į normalų gyvenimą. Už tai atlikėja dėkojo paprastiems geriems žmonėms, kurie padėjo neatlygintinai. Rūpestingieji gelbėtojai buvo ukrainiečiai.

„Pinigų už nakvynę neėmė, dalinosi maistu“, – prisiminė Lolita.

Kituose įrašuose „Instagram“ tinkle, kur ją seka beveik 4 mln. gerbėjų, Lolita dėkojo visiems savo sekėjams už palaikymą.

„Ačiū visiems, kurie visą šį laiką buvo su manimi mano puslapyje. Žmonės labai skirtingi, gyvi, nuoširdūs, skirtingų kartų ir pažiūrų“, – brūkštelėjo ji ir palinkėjo neatsisveikinti, o pasekti ją kitose socialinių tinklų platformose. Tikėtina, kad tokiu būdu Lolita reagavo į naujienas, kad Rusijoje pradėtas blokuoti „Instagram“.

Verta paminėti, kad nors Lolita ir gimė Ukrainoje, ji žinoma kaip rusų dainininkė. Ten ji gyvena ir dirba. Tačiau atlikėjos dukra, turinti specialiųjų poreikių, iki šiol gyveno su močiute Kijeve.

Nuo 2017 m. Lolitai buvo uždrausta atvykti į Ukrainą trejus metus, kadangi 2015 m. ji pasirodė aneksuotame Kryme. Tuomet dainininkė pažeidė įstatymus, kadangi užsieniečiams į Krymą leidžiama patekti tik iš Ukrainos pusės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės