Be to, H. Jimenezas-Bravo paviešino filmuotą medžiagą, kaip jaunieji buriuotojai neleido prisišvartuoti Rusijos milijardieriaus Romano Abramovičiaus jachtai.

„Maži ukrainiečių vaikai blokuoja R. Abramovičiaus multimilijoninės vertės jachtą, kuriai taikomos sankcijos, kad ši negalėtų prisišvartuoti Turkijos Bodrumo uoste! R. Abramovičiau! Tu ir kiti Rusijos oligarchai, vienykitės ir spręskite V. Putino klausimą, nes liksite be paskutinių trumpikių! Neįveiksite ukrainietiškos dvasios! Mes nugalėsime“, – rašė Hektoras.


R. Abramovičiaus „privilegijuota prieiga“ prie Rusijos prezidento Vladimiro Putino „padėjo jam išlaikyti nemažą savo turtą“, pareiškė ES antradienį, įtraukusi jį ir keturiolika kitų asmenų į sankcionuojamų asmenų sąrašą.

R. Abramovičius yra aštuntas turtingiausias žmogus Rusijoje, jo grynoji turto vertė siekia 13,6 mlrd. JAV dolerių, rodo „Bloomberg“ milijardierių turto indeksas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės