Buvęs Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi atšventė „simbolines vestuves“ su 53 metais jaunesne moterimi.

Socialiniuose tinkluose pasklido filmuota medžiaga, kurioje matyti, kaip 85 metų Berlusconi mėgaujasi prabangia „meilės švente“ su 32 metų Marta Fascina, savo partijos „Forza Italia“ deputate, istoriniame pastate Villa Gernetto Lesmo mieste.

Anot dailymail.co.uk, tai – dar viena Berlusconi ir Fascinos meilės išraiška po to, kai buvęs ministras pirmininkas paskelbė nuotraukas, kuriose pora įamžinta meiliai žiūri vienas į kitą.

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad ceremonija buvo labai panaši į vestuves, tačiau pora oficialiai nesusituokė, jiems sutrukdė šeimos narių ginčas dėl paveldėjimo.

Teigiama, kad penki suaugę Berlusconi vaikai buvo pasipiktinę savo tėvo ketinimu vesti Fasciną. Tai būtų suteikę jai teisę į 85 metų vyro turtą, viršijantį 5 mlrd.

Atrodo, sveikatos bėdos, sekso skandalai ir senyvas amžius nesustabdė Berlusconi ceremonijos, kuri buvo pavadinta „meilės švente“, o ne oficialia sąjunga.

Fascina tapo Berlusconi nauja širdies drauge po to, kai 2020 m. jis nutraukė ankstesnius santykius su Francesca Pascale. Buvusi 34-erių moteris, anot Berlusconi, jam buvo tiesiog per sena.

Pasak Italijos naujienų svetainės ANSA, Fascina yra baigusi literatūros mokslus Romos Sapienza universitete, o savo „Instagram“ paskyroje, kurioje daugiausia skelbia politinį turinį, gali pasigirti daugiau nei 16 000 sekėjų. Ji taip pat turi daugiau nei 5000 sekėjų „Facebook“.

Berlusconi pomėgis jaunesnėms merginoms yra akivaizdus, rašo dailymail.co.uk. 85 metų vyras buvo kelių sekso skandalų su prostitutėmis objektas ir vis dar teisiamas už liudininkų papirkimą nepilnamečių prostitucijos byloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją