Pastarosiomis dienomis daug žinomų Rusijos kultūros veikėjų išvyko į užsienį. Visų pirma, televizijos laidų vedėja Tatjana Lazareva, kuri sakė, kad ji visai neketina grįžti.

Prie šalį paliekančiųjų prisijungė ir atlikėja Nyusha, kuri gruodį tapo jau dviejų vaikų mama. Dainininkė kartu su vyru verslininku Igoriu Sivovu ir atžalomis persikėlė į Dubajų. Beje, toje šalyje pora ir susilaukė sūnaus.

„Telegam“ kanale atlikėja sakė nežinanti, kada grįš. Nyusha taip pat paaiškino, kad jiedu su vyru nusprendė kraustytis dėl to, kad mylimasis neva nuolat keliauja į užsienį. O dabartinėje situacijoje, „kai iš Rusijos labai sunku skristi aplink pasaulį“, pora nusprendė apsigyventi už Rusijos teritorijos ribų.

Neatmetama, kad Nyusha nusprendė kraustytis iš Rusijos būtent dėl ​​kruvino karo Ukrainoje, kurį vasario 24 dieną pradėjo Vladimiras Putinas. Pati dainininkė tyli ir savo pozicijos šioje temoje neišsako. Manoma, kad atlikėja bijo, kaip ir dauguma kitų rusų, tačiau tokie veiksmai, kaip išvykimas, kalba taip pat.

„Daugelis žinote, kad mano vyras daugiausia dirba užsienyje. Jis dažnai keliauja į verslo keliones. Ir galvojome, kaip išsirinkti vietą, kurioje būtų patogu judėti – ne itin toli, kur galėtume gyventi su visa šeima, kad ilgai neišsiskirtum. Apskritai pasirinkome dvi kryptis, du miestus – Maskvą ir Dubajų. O šiandien mes jau Dubajuje, dabar čia praleisiu daug laiko“, – sakė Nyusha.

Atlikėja pridūrė, kad ir toliau palaikys ryšius su gerbėjais iš Rusijos, pasakos jiems, kaip gyvena Dubajuje ir ką ten veikia. „Instagram“ tinkle ją seka daugiau nei 5 mln. internautų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės