42 metų operatorė mirė praėjusių metų spalio 21 d., kai aktorius Alecas Baldwinas, pasakęs, kad laiko neužtaisytą pistoletą peršovė H. Hutchins krūtinę.

Dailymail.co.uk teigiama, kad operatorės vyras spaudai papasakojo, jog moters šeimos drama po dukros mirties nesibaigė. Ukrainiečiai tėvai ir artimieji dabar įstrigę Ukrainoje, Rusijai ir toliau atakuojant teritorijas, kuriose yra humanitariniai koridoriai.

Olga Androsovych teigė negalinti saugiai išvykti iš šalies, todėl nusprendė toliau dirbti toje pačioje ligoninėje, kurioje ir anksčiau slaugė daugiau nei 10 metų.

M. Hutchins tėvas Anatolijus Androsovičius taip pat lieka šalies sostinėje. Jo manymu, virš Ukrainos turėtų būti įvesta neskraidymo zona.

Delfi primena, kad spalio 21 d., apie 13.50 val. vietos laiku policijos pareigūnai sureagavo į skambutį apie incidentą rančoje „Bonanza Creek Ranch“ esančioje filmavimo aikštelėje. Skubios pagalbos numeriu 911 paskambinęs asmuo pranešė, kad „nušautas žmogus“, nurodyta Santa Fė šerifo departamento pranešime spaudai.

Pradėjęs tyrimą, šerifo departamentas išsiaiškino, jog filmuojant juostą „Rust“ aktorius Alecas Baldwinas butaforiniu ginklu sužeidė operatorę Halyną Hutchins ir režisierių Joelį Souza. 42-ejų metų amžiaus H. Hutchins buvo sraigtasparniu nugabenta į Naujosios Meksikos universiteto ligoninę, kur mirė nuo patirtų sužalojimų. 48-erių metų amžiaus J. Souza buvo hospitalizuotas, tačiau, anot jo atstovų spaudai, režisierius jau išleistas iš ligoninės, skelbė people.com.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės