Pasmerkę Rusijos karą Ukrainoje, M. Galkinas su žmona Ala Pugačiova buvo priversti emigruoti. Greičiausiai šeima šiuo metu gyvena Izraelyje. Rusijos žiniasklaida juos vadina išdavikais.

Tik Galkinai humoro jausmo nepraranda. Reaguodamas į informaciją, esą, Rusija jau kuria instagramo pakaitalą „Rossgram“, šoumenas socialiniuose tinkluose nepraleido progos pasijuokti: „Rossgram – naujas anoniminis alkoholikų klubas“.

Remiantis naujo socialinės žiniasklaidos kanalo svetainėje pateikiama informacija, jis dar kuriamas, o gimtadienis bus švenčiamas jau kovo 28-ąją. Žmonėms jis taps prieinamas balandį. Šiuo metu „privilegijuoti“ naudotojai jau kviečiami kurti savo paskyras – pirmenybė teigiama populiariems tinklaraštininkams ir jų partneriams, rėmėjams ir investuotojams.

Naujoji programėlė bus instagramo analogas, ji bus tinkama tiek „Android“, tiek „iOs“ operacinėms sistemoms. Be to, „Rossgram“ turės papildomų monetizavimo įrankių, pavyzdžiui, mokamą turinį ir galimybę rinkti lėšas.

Naujojo socialinio tinklo šūkis skamba taip – „Rossgram“ – socialinis tinklas, kurio mums trūko!“.

Rusijoje nuo kovo 14 dienos blokuojama prieiga prie feisbuko, instagramo ir „YouTube“ platformos. Naudotojai pereina į „Telegram“ ir „VKontakte“. Nepaisant to, nemaža dalis draudžiamu turiniu naudojasi per VPN arba privačius virtualius tinklus.

Tai, kad pakėlė sparnus, prieš kurį laiką primadona instagrame neneigė, tačiau patikino, jog išvykimas dar nereiškia emigracijos.

A. Pugačiova savo socialiniame tinkle, kurį seka per 3 mln. internautų, pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji sureagavo į tuos, kurie džiaugėsi naujienomis apie jos išvykimą iš Rusijos.

Dainininkė pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame šventikas Andrejus Tkačiovas neslėpė džiaugsmo išgirsta žinia. „Pugačiova visiems laikams paliko Rusiją. Dieve, kaip aš to laukiau!“ – sakė jis.

Į tai garsi dainininkė atsakė: „Džiaugiesi per anksti, Andriuša. Atostogos, poilsis ir sveikatinimasis nelaikomi emigracija. Grįšiu – išsiaiškinsime. Nueisiu į cerkvę, pasimelsiu už tave.“

Žinia, kad A. Pugačiova su šeima paliko šalį, pasirodė po to, kai dainininkė buvo pastebėta oro uoste. Karo fone Rusiją nusprendė kuriam laikui palikti daug žvaigždžių, tarp kurių – Ksenija Sobčiak, Renata Litvinova, Zemfira ir kt. Kai kurie teigė tiesiog išvykę planuotų atostogų. Kiti, įskaitant žurnalistę Boženą Rynską, prisipažino norintys išvykti dėl karo Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės