„Chelsea“ savininkas Romanas Abramovičius įsimylėjo 30 metų už save jaunesnę televizijos žvaigždę, rašo dailystar.co.uk.

Besitraukiantis „Stamford Bridge“ vadovas, kuris pirmadienį buvo pastebėtas viešumoje pirmą kartą po to, kai Didžiosios Britanijos vyriausybė įšaldė jo turtą, buvo vedęs tris kartus ir turi septynis vaikus, iš kurių trys yra vyresni už jo naują mylimąją Aleksandrą Korendiuk.


Žurnalistė Bozhena Rynska dar spalį rašė, kad 55 metų R. Abramovičiaus širdį po virtinės slaptų susitikimų užkariavo A. Korendiuk. Ši 25 metų verslininkė ir televizijos žvaigždė praeityje taip pat yra bandžiusi kurti muziką.

Poros santykiai gali kelti šiokią tokią nuostabą, turint galvoje, kad A. Korendiuk turi ukrainietiško kraujo, o R. Abramovičius kursto daug diskusijų dėl savo ryšių su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

A.Korendiuk yra žinoma iš Rusijos televizijos šou „Vy vse menia besite!“ ir, kaip teigia „The Times“, yra įkūrusi Muzikos iniciatyvų institutą, kuris vienija tiek atlikėjus, tiek įrašų studijas, tiek platintojus.

A.Korendiuk pirmenybę teikia „uždaram gyvenimo būdui“ ir nekalba apie save socialinėje žiniasklaidoje, nors per pastaruosius kelis metus filmavosi keliuose kino projektuose.

B. Rynska, kuri, kaip teigiama, pirmoji paskelbė, kad R. Abramovičius ketina vesti savo trečiąją žmoną Dašą Žukovą, taip pat praneša, kad R. Abramovičius susižavėjo A. Korendiuk, nes ji yra ne tik graži, bet ir „gerai apsirūpinusi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės