40-ies metų amžiaus Kate Middleton į Vestminsterio vienuolyną atvyko apsivilkusi „Catherine Walker“ mėlynos spalvos suknelę, prie kurios priderino „Lock & Co“ skrybėlę ir „Rupert Sanderson“ batelius.

Vienspalvį kunigaikštienės įvaizdį vainikavo papuošalai su safyrais, kadaise priklausę tragiškai žuvusiai princesei Dianai, skelbia dailymail.co.uk. Tuo pačiu vėriniu ir auskarais K. Middleton pasipuošė ir 2020-ųjų spalio mėnesį, kai su princu Williamu Bakingamo rūmuose priėmė Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį ir jo žmoną Oleną.

Ne per seniausiai K. Middleton lankėsi Londone esančiame Ukrainos kultūros centre, vilkėdama mėlyną megztinį, į kurį buvo įsisegusi ženkliuką – Ukrainos vėliavą.

Pirmadienį, kovo 14 d., svarbia data laikomą Sandraugos dieną paminėjo Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė, princas Charlesas ir Kornvalio kunigaikštienė, Jungtinės Karalystės (JK) premjeras Borisas Johnsonas ir šimtai aukštus postus užimančių asmenų bei moksleivių.

Neseniai nuo koronaviruso pasveikusi ir judėjimo sutrikimų kamuojama karalienė Elžbieta II irgi norėjo dalyvauti, tačiau, pasitarusi su dvariškiais, nusprendė kaip savo atstovą nusiųsti sūnų Charlesą.

Monarchės, kuri pastaruoju metu vaikščiodama nebeapsieina be lazdos, komfortiškų sąlygų užtikrinimas greičiausiai tapo pagrindine jos nedalyvavimo priežastimi.

Kalbant apie karališkosios šeimos narius, pirmoji Vestminsterio vienuolyne pasirodė karalienės pusseserė princesė Alexandra. Paskui atvažiavo Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė.

39-erių metų amžiaus princas atrodė puošniai, pasirinkęs kostiumą ir mėlyną kaklaraištį, kuris derėjo prie jo žmonos drabužių. K. Middleton suknelė, sukurta specialiai Sandraugos dienai, yra ilgesnė, pasižymi itin dailiu dizainu, prabangia aksomine apykakle, ryškesniais pečiais ir kampuotomis kišenėmis, pabrėžiančiomis kunigaikštienės siluetą.

Po Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės atvyko princas Charlesas ir Kornvalio kunigaikštienė Camilla. 74-erių metų amžiaus moteris vilkėjo elegantišką violetinės spalvos suknelę, prie kurios priderino tokios pačios spalvos skrybėlę. Williamas ir Kate juos pabučiavo į skruostą, smagiai pasišnekučiavo ir susėdo į savo vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)